Nabídku BEZ KALHOT A DONAHA – striptýzová show mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

BEZ KALHOT A DONAHA – striptýzová show skupiny Gladiátors

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (1)

O show

V listopadu pátek 13. to opět vybouchne v Hany Bany. Zase se sejde partička showmanů se skupiny Gladiátors která vám předvede tentokrát něco, co tady ještě nebylo.

Uvidíte show, která bude opravdu k pobavení, ale samozřejmě i s nádechem erotiky a vypracovaných těl. Tato show je postavena především na absolutní improvizaci, kdy vystupující reagují na vaše podněty a výrazy ve vašich tvářích.

Vyvolené dámy si užijí přímo na pódiu skvělou show s účinkujícími. 

Účinkující

Celou show bude opět moderovat Mr. Rocky, který je připraven na váš úsměv a těší se na povzbuzování během každého vystoupení.
S sebou si vezme partičku skvělých showmanů, kteří vás pobaví svými čísly. Představí se vám Mr. Mike, který je známým modelem na módních přehlídkách, ale především jeho úsměv vás dostane. S ním přijede také Mr. Maxim, znám především svými akrobatickými čísly s ženami. Dalším vystupujícím je Mr. Rico , který je skoro dvojníkem Vina Disela. Dostane vás především svým tanečním vystoupením. A možná se objeví a přiletí legenda Batman Mr. Dante. 

Po skončení celé show máte možnost si opět vybrat jednoho z nich a nebo klidně dva a objednat si je na soukromý striptýz, který je tou největší třešinkou na celé show. Samozřejmě, že autogramiáda i focení s účinkujícími je pro vás nachystaná taky na závěr vystoupení. Opět proběhne tombola o zajímavé ceny.

Nahoru