Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se dělat pravé hamburgery či steaky ve studiu Šelma v kuchyni

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 19 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Naučte se připravovat nejen masové lahůdky.

Burgers VIP

Za velkou louží je Amerika a tam je směsice snad veškerých světových kuchyní. Od Evropy a Asie až po Austrálii. My si ale ukážeme tu tvrdou americkou kuchyni, která je pro „Amíky“ typická. Stvoříme nefalšovaný cheddar hamburger se slaninou ze 100% mleté roštěné, uděláme si pravé cibulové kroužky z pivního těstíčka. I takový hambáč z trhaného hovězího masa s relišem a medovo-hořčicovou omáčkou není k zahození! Hurá na hambáče!

Menu:

  • BBQ hamburger, cibulové kroužky z černého piva
  • Americký hamburger v sezamové bulce se slaninou, sýrem, salátem a červenou cibulkou, majonézou
  • Italián Beef hamburger
  • Trhaný hamburger s relišem
  • Vlastní bulky na hamburgery

Co se naučíte:

  • těstíčko na kroužky a čím se odlišuje od ostatních
  • jak se připravují hamburgery a jejich struktura masa
  • co je to reliš
  • těsto na bulky

V ceně kurzu:

  • nealkoholické nápoje
  • receptury
  • suroviny
  • zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia

Světové steaky

Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A až do Z. Budeme připravovat steaky z býka, z plemene Charolais (CZ), Aberdden Angus (US). Ukážeme si, ze které části býka maso na steaky pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíme si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají a jak se nazývají odborně v gastronomii. Vyzkoušíme si marinády, láky a nepřeberné množství koření a jejich možné spojení k přípravě steaků. Ukážeme si, že můžeme připravit i steaky do sendvičů, jako je třeba Philadelphie s chilli a koriandrem. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a vy je teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se ke steakům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip. To vše je připraveno pro tento kurz a pro steakové orgie, které dnes zažijete.

Menu

  • Top Blade
  • Entrecot s deklem
  • Philadelphia
  • Selečí panenka ve vákuu
  • vinná redukce z červeného vína, brusinek a jalovce
  • houbová omáčka z lesních hub a čerstvého rozmarýnu
  • kaparová omáčka s parmazánem a kapkou smetany
  • plněné brambory olivami, sýrem a koriandrem
  • křížový chléb, pečený se sýrem, zelenou cibulkou, česnekem a máslem
  • batátové pyré s pažitkou a pečenou šalotkou

V ceně kurzu:

  • nealkoholické nápoje
  • receptury
  • suroviny
  • zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
Nahoru