Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Podzimní kurzy vaření se Šelmou v kuchyni

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 12 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Podzimní nepřekonatelné kurzy vaření jsou tady. Podzimní čas se přiblížil a my ho naplno rozvineme u nás ve studiu Šelma v kuchyni. Sladíme chutě, vůně a suroviny, které nám budou dělat parťáky při vaření a experimentování, které vás bude bavit.

Dýňování – Speciality z dýně

Kurz probíhá 4. 11. 2015 v 18 hodin.

Kurz vaření a připravování dýní je velmi oblíbený kurz podzimního času. Dozvíte se vše o přípravě dýní a její přípravy pro skvělé a jedinečné pokrmy z tohoto plodu. Kombinace koření, cukru, bylinek, chilli a třeba i medu je pro dýni nezbytnou součástí, která z ní udělá královnu podzimní kuchyně.

Menu:

  • Jemná dýňová polévka s čerstvým koriandrem a krevetou
  • Nadívané krocaní stehýnko s domácí bylinkovou nádivkou, bramborovo-dýňové pyré, drůbeží grevy se smetanou
  • Selečí vepřová panenka obalená v hrubém pepři a sezamu, podávaná s pečenou dýní, medem a chilli
  • Tradiční dýňový koláč s karamelem, mátou a zakysanou smetanou, sypaný ořechy

Dále se naučíte:

  • jaké máme druhy dýní
  • jak připravit dýně na pečení a vření
  • kombinace dýní a koření
  • dýně v kombinaci s masem
  • i z dýně je bezvadný dezert

Speciální steaky a netradiční masa

Kurz probíhá 25. 11. 2015 v 18 hodin.

Naučíme vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte jak se dá s masem pomazlit a maso vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že vám vyrazí dech a někdy změní svůj postoj i ortodoxní vegetarián.

Menu:

  • NY Strip Steak s tukovým krytím
  • Hovězí loupaná plec z býka
  • Hovězí konfitovaná žebra s červeným vínem a kořenovou zeleninou
  • Suprime kuřecí s kostí (sous-vide)

Dále se naučíte:

  • teplé omáčky ke steakům (švestková s vinnou redukcí, parmasánová s pepřem…..)
  • vybrané studené dipy
  • nevšední přílohy
Nahoru