Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Podzimní kurzy vaření se Šelmou v kuchyni

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 12 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (2)

Podzimní nepřekonatelné kurzy vaření jsou tady. Podzimní čas se přiblížil a my ho naplno rozvineme u nás ve studiu Šelma v kuchyni. Sladíme chutě, vůně a suroviny, které nám budou dělat parťáky při vaření a experimentování, které vás bude bavit.

Dýňování – Speciality z dýně

Kurz probíhá 4. 11. 2015 v 18 hodin.

Kurz vaření a připravování dýní je velmi oblíbený kurz podzimního času. Dozvíte se vše o přípravě dýní a její přípravy pro skvělé a jedinečné pokrmy z tohoto plodu. Kombinace koření, cukru, bylinek, chilli a třeba i medu je pro dýni nezbytnou součástí, která z ní udělá královnu podzimní kuchyně.

Menu:

  • Jemná dýňová polévka s čerstvým koriandrem a krevetou
  • Nadívané krocaní stehýnko s domácí bylinkovou nádivkou, bramborovo-dýňové pyré, drůbeží grevy se smetanou
  • Selečí vepřová panenka obalená v hrubém pepři a sezamu, podávaná s pečenou dýní, medem a chilli
  • Tradiční dýňový koláč s karamelem, mátou a zakysanou smetanou, sypaný ořechy

Dále se naučíte:

  • jaké máme druhy dýní
  • jak připravit dýně na pečení a vření
  • kombinace dýní a koření
  • dýně v kombinaci s masem
  • i z dýně je bezvadný dezert

Speciální steaky a netradiční masa

Kurz probíhá 25. 11. 2015 v 18 hodin.

Naučíme vás zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Budete si maso užívat jako nikdy a ještě si ho připravíte podle svého. Uvidíte jak se dá s masem pomazlit a maso vám ukáže jak chutná a voní. Steaky, ale i netradiční masa, se dají připravit tak, že vám vyrazí dech a někdy změní svůj postoj i ortodoxní vegetarián.

Menu:

  • NY Strip Steak s tukovým krytím
  • Hovězí loupaná plec z býka
  • Hovězí konfitovaná žebra s červeným vínem a kořenovou zeleninou
  • Suprime kuřecí s kostí (sous-vide)

Dále se naučíte:

  • teplé omáčky ke steakům (švestková s vinnou redukcí, parmasánová s pepřem…..)
  • vybrané studené dipy
  • nevšední přílohy
Nahoru