
Termín
Platnost do 30. 11. 2014.
Můžete využít do 30. 11. 2014
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel.: 377 224 595. Při rezervaci nahlaste variantu hlavního chodu a kód zakoupeného voucheru.
- Omezení: Termíny pro rezervaci jsou pondělí, úterý, středa, čtvrtek a neděle od 14, 17 a 20 hodin, dále v pátek a sobotu od 14 a 17 hodin. Na konzumaci degustačního menu je vyhrazena doba 120 minut.
- Jídlo s sebou: Nelze.
- Restaurace má kuřácké i nekuřácké prostory.
- Platební karty: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pamatujte si dobře, že ve Španělsku je velký trapas, nedostanete-li nejdřív tapas.
Ve stylové španělské restauraci Bar de Tapas el Cid se nemusíte obávat. Labužnickou hostinu o čtyřech chodech začnete výběrem těch nejznamenitějších tapasů, které vám představí Španělsko mnoha chutí. Pokračovat budete dobrotami z nejvybranějších surovin připravených dle autentických receptur.
Podzimní velké degustační menu zahrnuje:
Předkrm – společný talíř tapasů, které vám představí chutě Španělska:
- Ciruelas Envueltas en Tocino a la Plancha – grilované sušené švestky ve španělské slanině, marinované v brandy z oblasti Jerez (4 ks)
- Queso Azul Marinado – marinovaný modrý sýr v olivovém oleji s chilli a čerstvými bylinkami (40 g)
- Marinované španělské mušle v zeleninovém vinagretu s petrželkou (7 ks)
- Salchichon – kořeněná španělská klobása s paprikou a česnekem (20 g)
- Masové kuličky v pikantní rajčatovo-zeleninové omáčce (4 ks)
- Zapečená bylinková bageta
- Salát s listy rukola a zeleninou
Hlavní chod
- grilovaný filet z čerstvého lososa (130 g) připravený na andaluzský způsob, podávaný se švestkovou omáčkou a bramborovo-oříškovým pyré
nebo - Pechuga de Pato (140 g masa v každé porci) – marinovaná kachní prsa podávaná s bylinkovým smetanovým risottem a omáčkou z divokých višní
Sýrový talíř
- Selección de Quesos (40 g) – výběr francouzských a španělských regionálních sýrů s fíkovým chutney
Dezert
- Mousse de Chocolate – čokoládový mousse se španělským brandy z oblasti Jerez (2 kopečky)
Středomořské delikatesy
Objevte pro sebe poklady španělské, středomořské a rybí kuchyně v podání špičkové restaurace. Restaurant a tapas bar el Cid se zaměřuje na lokální gastronomii, kterou prezentuje v ryzí rustikální podobě. Veškeré delikatesy jsou připravovány z prvotřídních surovin.
O tom, že Cidovi kuchaři skutečně umí, vás přesvědčí i fakt, že restaurant figuruje v Maurerově výběru Grand restaurant. V roce 2013 si drží 19. příčku v kategorii nejlepších a nejzajímavějších restaurací celé ČR, v Západních Čechách má navíc prvenství za výbornou obsluhu.