Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kuchařské kurzy s vyhlášenou restaurací Aromi

4,8 / 5 Cooking Time s.r.o. Praha - Staré Město  (mapa) 21 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Cooking Time s.r.o.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (8)

Když se chcete naučit běhat, jdete v ideálním případě za Usainem Boltem. Jak dobře psát, by vám řekl třeba Umberto Eco. Stejně tak při vaření oslovíte ty nejlepší.

Ve Škole vaření Riccarda Lucqueho, šéfkuchaře nejlepších pražských restaurací, vás čekají čtyři kuchařské kurzy v té nejvyšší kvalitě!

Vyberte si, na co máte chuť:

  • Pasta & risotto (14. 1., a 4. 2.)
  • Drůbež v kuchyni (27. 1. a 17. 2.)
  • Toskánská kuchyně (21. 1. a 12. 2.)
  • Jak se vaří v  Alto-Adige (18. 1. a 7. 2.)

Jako bonus obdržíte také dárkový koš č. 2 v hodnotě 990 Kč.

Pasta & risotto

  • Tagliolini s divokou brokolicí a salsicciou
  • Risotto radicchio tardivo a taleggio omáčkou
  • Cannelloni s mořskými plody a omáčkou z humřích hlav
  • Carnaroli biancomangiare

Drůbež v kuchyni

  • Grilované kachní prsa s hruškovým pyré a Misticanza salátem
  • Pappardelle s křepelkou a máslovo-šalvějovou omáčkou
  • Pomalu pečená perlička s kapustou  pancettou a rozmarýnovými bramborami
  • Čokoládové lanýže s mandlemi

Toskánská kuchyně

  • Kuřecí paté s kapary, ančovičkami a bruschettou
  • Ribollita
  • Hovězí líčka v úpravě brassato a bílá polenta
  • Ricciarelli

Jak se vaří v  Alto-Adige (Jižní Tyrolsko)

  • Kuřecí vývar s knedlíčky canederli
  • Dýňové gnocchi s hnědým máslem a šalvějí
  • Mořský vlk „Cartoccio“ se slávkami a olivami
  • Panna cotta s jablečnou pěnou

Kurzy trvají cca 4 hodiny a konají se v novém ateliéru Laboratorio, Scuola di cucina na Praze 1. V komfortně zařízeném kuchyňském studiu se vám budou věnovat odborníci na slovo vzatí (kurzy vede Radim Gerlich, šéfkuchař školy vaření).

Nahoru