Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Olé, Barcelona čeká: Město i hora Montserrat, 2 noci v hotelu a polopenze

4,3 / 5 CK Wisnar Barcelona - Španělsko (mapa) 8 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku CK Wisnar

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

1 osoba • 5 dní (2 noci)

Venku se pomalu stmívá. Procházíte malebnými uličkami, nasloucháte temperamentní hře španělského kytaristy a necháte se ovívat větříkem, který vane od moře. Je to sen? Není. Je to Barcelona!

Vydejte se s CK Wisnar do Barcelony, pulzující katalánské metropole, která je zahalena do roušky tajemství i smyslnosti. Tohle barevné město je hotovou pokladnicí umění a starodávná architektura se v něm snoubí s tou moderní. 

V ceně máte 2 noci v 3hvězdičkovém hotelu v oblasti Costa Brava. A výborně bude postaráno i o váš mlsný jazýček, který si vychutná polopenzi. A co všechno zažijete? Projdete se po rozpáleném písku, zaplavete si v moři a prohlédnete si ty nejvyhlášenější perly Barcelony. Při pohledu na stavby geniálního architekta A. Gaudího se vám úplně zamotá hlava!

Program: Díla A. Gaudího i ty nejstarší památky

Těšte se také na výlet na horu Montserrat, na které se rozléhá benediktínský klášter obklopený kaplemi a jeskyněmi. Dostatek času bude jak na památky, tak na nákupy na elegantních bulvárech a zasněné obdivování pouličních umělců. Však uvidíte, že se vám bude chtít samou radostí tančit flamenco.

Nahoru