Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Olé, Barcelona čeká: Město i hora Montserrat, 2 noci v hotelu a polopenze

CK Wisnar Barcelona - Španělsko (mapa) 8 prodejů

Přehled nabídky

1 osoba • 5 dní (2 noci)

Venku se pomalu stmívá. Procházíte malebnými uličkami, nasloucháte temperamentní hře španělského kytaristy a necháte se ovívat větříkem, který vane od moře. Je to sen? Není. Je to Barcelona!

Vydejte se s CK Wisnar do Barcelony, pulzující katalánské metropole, která je zahalena do roušky tajemství i smyslnosti. Tohle barevné město je hotovou pokladnicí umění a starodávná architektura se v něm snoubí s tou moderní. 

V ceně máte 2 noci v 3hvězdičkovém hotelu v oblasti Costa Brava. A výborně bude postaráno i o váš mlsný jazýček, který si vychutná polopenzi. A co všechno zažijete? Projdete se po rozpáleném písku, zaplavete si v moři a prohlédnete si ty nejvyhlášenější perly Barcelony. Při pohledu na stavby geniálního architekta A. Gaudího se vám úplně zamotá hlava!

Program: Díla A. Gaudího i ty nejstarší památky

Těšte se také na výlet na horu Montserrat, na které se rozléhá benediktínský klášter obklopený kaplemi a jeskyněmi. Dostatek času bude jak na památky, tak na nákupy na elegantních bulvárech a zasněné obdivování pouličních umělců. Však uvidíte, že se vám bude chtít samou radostí tančit flamenco.

Nahoru