Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Návod, jak si vytvořit šatník snů: Průvodce vaším stylem a módou

4,0 / 5 Lenka Zelenohorská - Stylistka Praha - Vinohrady  (mapa) 9 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Lenka Zelenohorská – Stylistka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (1)

Konec rannímu trápení a stresům před vaší skříní. Pryč s větou: Já nemám co na sebe!

Styl nemají jen slavní a bohatí, ale každý z nás. Je to náš jedinečný projev, který potřebujeme najít. S tímto návodem to opravdu dokážete.

Investujte do sebe a získejte důležitou dovednost – umění tvorby vlastního stylu. Dostanete osobního průvodce na cestu k plnějšímu životu se štíhlejším šatníkem.

Styl je vyjádření své jedinečnosti vzhledem. Nemusíte hned vyrazit na nákupy. Je tu pro vás detailní návod, jak se podívat do vlastního šatníku a získat z něho informace, jaký váš styl je. 

Dozvíte se tajemství nakupování podle unikátního modelu 3–2–1. Stačí jen malé množství oděvů k vytvoření ideálního šatníku. Až budete vědět, které kousky oblečení si máte koupit, tak dostanete rady v jakých obchodech je najdete.

K čemu je vám být nalíčená,  když se necítíte dobře ve svém oblečení? Vytvořte si svůj šatník snů a poznejte, co vám sluší. Již nikdy nebudete utrácet peníze za oblečení, které k vám nepasuje. Když začnete používat tohoto průvodce, tak identifikujete váš styl a složíte si šatník, který budete milovat. 

Nahoru