Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Návod, jak si vytvořit šatník snů: Průvodce vaším stylem a módou

4,0 / 5 Lenka Zelenohorská - Stylistka Praha - Vinohrady  (mapa) 9 prodejů
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (1)

Konec rannímu trápení a stresům před vaší skříní. Pryč s větou: Já nemám co na sebe!

Styl nemají jen slavní a bohatí, ale každý z nás. Je to náš jedinečný projev, který potřebujeme najít. S tímto návodem to opravdu dokážete.

Investujte do sebe a získejte důležitou dovednost – umění tvorby vlastního stylu. Dostanete osobního průvodce na cestu k plnějšímu životu se štíhlejším šatníkem.

Styl je vyjádření své jedinečnosti vzhledem. Nemusíte hned vyrazit na nákupy. Je tu pro vás detailní návod, jak se podívat do vlastního šatníku a získat z něho informace, jaký váš styl je. 

Dozvíte se tajemství nakupování podle unikátního modelu 3–2–1. Stačí jen malé množství oděvů k vytvoření ideálního šatníku. Až budete vědět, které kousky oblečení si máte koupit, tak dostanete rady v jakých obchodech je najdete.

K čemu je vám být nalíčená,  když se necítíte dobře ve svém oblečení? Vytvořte si svůj šatník snů a poznejte, co vám sluší. Již nikdy nebudete utrácet peníze za oblečení, které k vám nepasuje. Když začnete používat tohoto průvodce, tak identifikujete váš styl a složíte si šatník, který budete milovat. 

Nahoru