Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz kultury vaření indické kuchyně včetně cviků pro lepší trávení

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Radost života * Kurzy kultury vaření, jóga & ajurvéda

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Úvodní kurz vaření s večeří: indická kuchyně, ajurvéda & jóga 

  • Co se bude vařit a jíst? 
    • přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života
    • pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první
    • kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření
    • kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení
  • Naučíte se, jak podpořit trávení za pomoci vybraných cvičení.
  • Dozvíte se, jak vařit, aby jídlo podpořilo zdraví a životní radost.

Kurzy jsou pro 2 až 5 kurzistů a termíny se vypisují průběžně. 

Můžete využít do 31. 3. 2017

  • Rezervace: Na tel. 777 135 680 nebo e‑mailem kurz.vareni.praha@gmail.com – uveďte jméno a příjmení, termín kurzu, kód voucheru a telefonní kontakt.
  • Kurz považujte za objednaný až v okamžiku, kdy obdržíte potvrzovací e‑mail či SMS. 
  • Rezervaci můžete zrušit nejpozději 7 dní předem.
  • Poskytovatel si vyhrazuje právo na zrušení nebo změnu termínu kurzu, pokud se objeví nenadálé okolnosti. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 499 Kč −33 % 999 Kč
1 499 Kč −33 % 999 Kč

Starobylá tradice v novodobé formě.

Nahlédněte pod pokličku indické kuchyně, naučte se vařit základní recepty a dosáhněte skrz jídlo zdraví,  spoko­jenosti a harmonie. Jak na to vám odhalí Úvodní kurz kultury vaření: indická kuchyně a jóga, který vede David Hornof.

David s vámi projde základní recepty a kulturu, která je oživuje. Recepty jsou sice důležité, ale mnohem důležitější je kultura vaření a samotného kuchaře, který jídlo připravuje. To je vzácné. 

Co budete vařit a ochutnávat

  • přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života,
  • pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první,
  • kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření,
  • kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení.

Příprava organismu na trávení a kultura vaření

Na kurzu nacvičíme speciální cviky, které pomáhají povzbuzení trávení a každodennímu zdravému naladění organismu.

Také se dozvíte: 

  • Smysl vaření a jedení.
  • Jaké suroviny používat.
  • Význam koření a manter.
  • Kdy jíst a kdy nejíst. Co pít.
  • Jak vytvořit správnou chuť a jak s ní pracovat.

Kdy a kde

Kurzy se vypisují průběžně během týdne:

  • sobota 10.0012.30,
  • sobota 18.00–20.30,
  • neděle 10.0012.30,
  • pondělí 18.0020.30,
  • individuálně podle domluvy.

Kurzy probíhají v krásném domácím prostředí u parku Podvinný mlýn v blízkosti stanice metra B Českomoravská. Prostory mají výjimečnou atmosféru i díky tomu, že se v nich cvičí denně vzácné jógové techniky.

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita