Kurz kultury vaření indické kuchyně včetně cviků pro lepší trávení Poprvé na Slevomatu

V ceně:

Úvodní kurz kultury vaření s večeří: indická kuchyně & jóga 

  • Co se bude vařit a jíst? 
    • přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života
    • pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první
    • kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření
    • kičerí: výživná luštěninovo-rýžová kaše nastolující a vyvažující trávení
  • Naučíte se, jak připravit organismus na trávení.
  • Dozvíte se, jak vařit, aby jídlo podpořilo zdraví a životní radost.

V kurzu je maximálně 3–5 osob a termíny se vypisují průběžně. 

Platnost voucheru:

Od 5. 9. do 31. 12. 2016

Podmínky uplatnění:

  • Rezervace: Na tel. 777 135 680 nebo e-mailem kurz.vareni.praha@gmail.com – uveďte jméno a příjmení, termín kurzu, kód voucheru a telefonní kontakt.
  • Kurz považujte za objednaný až v okamžiku, kdy obdržíte potvrzovací e-mail.
Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Areál Podvinný mlýn

Podvinný mlýn 2348/28, Praha - Libeň

Dnes zavřeno
Parkování zdarma

Zdravý duch hledá zdravé tělo. Zn. žádný smažák ani hranolky.

Nahlédněte pod pokličku indické kuchyně, naučte se vařit základní recepty a dosáhněte skrz jídlo zdraví, spoko­jenosti a harmonie. Jak na to vám odhalí Úvodní kurz kultury vaření: indická kuchyně a jóga, který vede David Hornof.

David s vámi projde základní recepty a kulturu, která je oživuje. Recepty jsou sice důležité, ale mnohem důležitější je kultura vaření a kultura samotného kuchaře, který jídlo připravuje. 

Co budete vařit a ochutnávat

  • přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života
  • pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první
  • kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření
  • kičerí: výživná luštěninovo-rýžová kaše nastolující a vyvažující trávení

Příprava organismu na trávení a kultura vaření

Na kurzu nacvičíte speciální cviky (vadžrásána), dýchání (kapálabháti) a krije (agnisára), které pomáhají k povzbuzení trávení a každodennímu zdravému naladění organismu.

Také se dozvíte: 

  • Smysl vaření a jedení
  • Proč používat čerstvé, domácí, organické, veggie suroviny
  • Význam koření a manter
  • Kdy jíst a kdy nejíst: rytmus a umění půstu
  • Co pít: ušnodaka, různým stupněm převařená voda
  • Proč při vaření neochutnávat
  • Jak servírovat: bandhara
  • Co je přiměřená kvantita: alpahár
  • Jak vytvořit správnou chuť a jak s ní pracovat

Kdy a kde

Kurzy se vypisují průběžně během týdne:

  • pondělí 18.00–20.30
  • středa 18.0020.30
  • sobota 10.0012.30
  • nebo individuálně podle domluvy

Kurzy probíhají v krásném domácím prostředí u parku Podvinný mlýn v blízkosti stanice metra B Českomoravská. Prostory mají výjimečnou atmosféru i díky tomu, že se v nich od samé kolaudace vaří pouze jógově, organicky a cvičí denně vzácné pokročilé jógové techniky.

Kalkulace ceny

Další informace

  • Rezervace: Na tel. 777 135 680 nebo e-mailem kurz.vareni.praha@gmail.com – uveďte jméno a příjmení, termín kurzu, kód voucheru a telefonní kontakt.
  • Kurz považujte za objednaný až v okamžiku, kdy obdržíte potvrzovací e-mail. 
Storno podmínky
  • Rezervaci můžete zrušit nejpozději 7 dní předem.
  • Poskytovatel si vyhrazuje právo na zrušení nebo změnu termínu kurzu, pokud se objeví nenadálé okolnosti.