Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se pravé frgály a pak si na nich pochutnejte

4,9 / 5 Kurzy pečení frgálů Rožnov pod Radhoštěm  (mapa) 22 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy pečení frgálů

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Proč se chlubit cizím peřím, když se můžete pochlubit vlastnoručně upečeným frgálem? Naučte se ho podle tradiční rodinné receptury přímo ve frgálovém království – Rožnově pod Radhoštěm.

Typický valašský koláč se na jedinečném Kurzu pečení naučíte péct hned ve třech verzích a ty si také odnesete domů. Bonusem navíc bude spousta příjemných zážitků. Na výběr je voucher pro 1 nebo 2 osoby. 

Pravé frgály umí upéct málokdo, takže ať už svým blízkým nebo třeba kolegům připravíte jakýkoli druh, budete za hvězdu. 

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • Výuka pečení frgálů
  • Rodinná více než sto let stará receptura v tištěné podobě
  • 3 vlastnoručně upečené frgály
  • Makové rohlíčky
  • Netradiční kynutý koláč (nebo závin)
  • Lehké občerstvení včetně nápojů

Kurz trvá 3–4 hodiny a je určen pro osoby starší 10 let. Pro menší kuchtíky je možné domluvit speciální akci, podmínkou je účast alespoň 4 dětí v doprovodu rodičů. Přístup na kurz je zcela bezbariérový, dostanete se sem jak s kočárkem, tak s invalidním vozíkem.

Valašská tradice plná chuti

Sláva valašského frgálu a samotného umění jeho přípravy si rozhodně zaslouží šířit. Historie sladkého valašského pokladu se začala psát před více než dvěma sty let. Už od počátku se jednalo o slavnostní pokrm, jehož příprava byla považována za obřad. Proto se i vy naučíte používat výhradně tradiční postupy a pomůcky.

Tajemství spočívá v dokonalém kynutém těstě, lahodné náplni a té správné drobence. To všechno se na kurzu naučíte, stejně jako válení,  plnění a pečení koláčů. Zatímco bude těsto kynout, připravíte si makové rohlíčky. Na závěr akce zjistíte, že s těstem se dá někdy i kouzlit.

Během kurzu pro vás bude připraveno lehké občerstvení, u kterého si určitě příjemně popovídáte s ostatními milovníky dobrého jídla a dozvíte se pár zajímavostí o historii valašské kuchyně. 

Nahoru