
Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
Kurz vaření Burger & Maso pro 1 osobu
- Délka trvání kurzu: cca 3 hod.
- Receptury jídel od kuchařských profíků
- Nealkoholické nápoje po celou dobu kurzu
- Suroviny na vaření
- Zapůjčení zástěry a inventáře na vaření
- Mnoho rad, nápadů a triků na vaření
- Co budete vařit:
- Šťavnatý hovězí hamburger s křupavou slaninou, sýrem, červenou cibulí a salátem
- Vepřové špalíky s větvičkou čerstvého tymiánu, lesními houbami a kapkou smetany
- Kuře na červeném víně s kořenovou zeleninou, divokým kořením a sušenými švestkami
- Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
- Vyberte kurz Burger & Maso, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
- Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách.
- Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
- Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
- Změna náplně kurzu vyhrazena pro úpravu menu a použitých surovin.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budete připravovat dobroty z čerstvého masa a ukážete si, ze které části maso pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Maso je vždy čerstvé, připravované výhradně pro kurz a vy ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.
Termíny jsou průběžně vypisovány na webu.
Co všechno se naučíte připravovat?
- Šťavnatý hovězí hamburger s křupavou slaninou, sýrem, červenou cibulí a salátem
- Vepřové špalíky s větvičkou čerstvého tymiánu, lesními houbami a kapkou smetany
- Kuře na červeném víně s kořenovou zeleninou, divokým kořením a švestkami