Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Maso, kam se podíváš: 3 hod. kurz vaření pro milovníky masa

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov (mapa) cca 35 km / 30 min
Počítáno autem z Velkých Popovic.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (1)

Kurz vaření Maso, kam se podíváš pro 1 osobu

  • Receptury
  • Suroviny (změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin)
  • Zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
  • Nealkoholické nápoje
  • Mnoho rad, nápadů a triků na vaření od lektora Martina Lva
  • Čas trvání: cca 3 hod.
  • Začátek vždy v 17:00 
  • Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
  • Vyberte kurz Maso, kam se podíváš, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
  • Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách

Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz. Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 700 Kč −15 % 2 299 Kč
2 700 Kč −15 % 2 299 Kč
V ceně nealkoholické nápoje a veškeré vybavení
Čerstvé maso vybrané výhradně pro kurz
Připravíte 3 masové pokrmy

Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!

Tento druh kurzu od Šelmy v kuchyni je určen výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budete připravovat maso z býka i z českého prasátka. Ukážete si, z které části býka maso pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Vysvětlíte si jaké stupně propečenosti se v praxi používají a jak se nazývají odborně v gastronomii.

Masa jsou vždy čerstvá, připravovaná výhradně na váš kurz a teprve vy ho za pomoci lektora Martina Lva doladíte k dokonalosti. Naučíte se k masům připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.

A co se bude připravovat?

  • Šťavnaté trhané maso z vepříka s ostrou jablečnou omáčkou a koriandrem, coleslaw salát s cibulkou a smetanou
  • Šiš kebab z býka, promíchaný s bylinkami, harrisou a česnekem, podávaný s curry dipem a mátou
  • Vepřová panenka plněná čerstvými listy špenátu, obalená ve slanině, podávaná s omáčkou ze sušených rajčat a parmazánu 
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita