Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz vaření: hovězí steak Striploin, vepřové trhané maso a kuřecí bochánky

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 99 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Milý kuchař-lektor, který dokázal dobře učit co a jak dělat, dával praktické tipy. Pohodová…

Praguegirl
V ceně receptury i suroviny
3 druhy masa, přílohy i zelenina
Začátek v 18 hod., trvání cca 3,5 hod.
Varianty (1)
V ceně receptury i suroviny
3 druhy masa, přílohy i zelenina
Začátek v 18 hod., trvání cca 3,5 hod.

Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!

Tento druh kurzu od Šelma v kuchyni je určený výhradně masožroutům, a to od A až do Z. Budete připravovat hovězí steak, ukážete si, ze které části býka maso na steaky pochází a jak se připravuje. Vysvětlíte si, jaké stupně propečenosti se v praxi používají. Steaky jsou čerstvé, připravované výhradně na váš kurz a teprve vy ho doladíte k dokonalosti.

Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo dip. Kukuřičné kuřátko zabalíte do slaninového kabátku a uvidíte, jak se bude měnit v malý zázrak. Z vepřového si uděláte skvělý asijský pokrm z trhaného masa a zeleniny, který se hodí nejen do sendvičů, ale i jako samostatné jídlo se skvělou přílohou.

Dobré vědět: Kurz začíná v 18:00 a potrvá zhruba 3,5 hod. 

Nahoru