
Termín
Platnost do 31. 5. 2022.
V ceně
Kurz vaření Italská mafie na talíři pro 1 osobu
- Receptury
- Suroviny (změna vyhrazena pro úpravu menu a surovin)
- Zapůjčení zástěry a veškerého inventáře studia
- Nealkoholické nápoje
- Mnoho rad, nápadů a triků na vaření od lektora Martina Lva
- Čas trvání: cca 3 hod.
- Začátek vždy v 17:00
- Rezervace: na termín kurzu se zapište pomocí on-line rezervačního formuláře – vyberte kurz Italská mafie na talíři, zaškrtněte kolonku „Uplatnit voucher ze Slevomatu“ a pokračujte k pokladně. Kód voucheru zadáte níže po vyplnění všech požadovaných políček, poté odešlete objednávku.
- Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách.
- Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné alespoň 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
- Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Italská kuchyně to jsou těstoviny, rajčata, olivy, rýže, pizza, maso a spousta dalších dobrot!
Italská kuchyně je lehká, stravitelná a plná chutí a barev. Z některých pokrmů je cítit moře, z jiných spoustu bylinek nebo dobrého vína. Tento kurz bude ve znamení a spojení celé této škály surovin. Dýchne na vás kus Itálie se vším všudy. A pro toto a ještě mnohem víc se vydejte na kurz vaření křížem krážem po slunné Itálii.
Během kurzu vám bude – vedle zkušeného kuchaře – k dispozici také veškerý inventář studia, potřebné suroviny a receptury. Můžete si zapůjčit zástěru a samozřejmostí je také občerstvení v podobě nealko nápojů po čas trvání kurzu.
A co se bude připravovat?
- Italská rajčatová polévka s bazalkou, pečeným sýrovým horlym a kapkou olivového oleje
- Papardele se šťavnatým kuřecím masem, sušenými rajčaty, capari, smetanou a sherry
- Risotto s parmazánem, černou tinkturou, limetkou a hovězími plátky z býka
Co se naučíte?
- připravit italské speciality
- proberete různé druhy rýže a její použití
- použití bylinek, oliv a ovoce v italské kuchyni
- jak připravit pravé italské risotto