Prostředí hotelu bylo krásné. Přímo v centru KV kousek od hotelu Pupp, a depandance byl opravdu 50m od hlavního hotelu. Wellness bylo moc příjemné a profesionální (asi jako jediné odpovídalo 4*hotelu), stejně jako příjemné vystupování paní recepční ve wellness.
Je na první pohled bohužel vidět, že jedete na voucher. Ubytování v depandace bylo ok, ale bylo tak o 1–2* nižší než je hotel (4*). Sice čisto, ale vybavení staré a použité.
Nicméně jsem moc nepochopila, proč si personál při řešení potíží stěžoval na nutnost snižování nákladů a velké šetření, když přitom byl hotel skoro prázdný a depandance taky… :/ že se musí šetřit na jídle, ale to, že vytápí a platí personál a energie ve dvou prazdných budovách jim jako plýtvání nepřijde…
No a co mi vlastně zkazilo celý pobyt byla poslední večeře – každý den (4 dny) bylo k večeři nějaké maso – kuře, sekaná, čivabčiči, variace na vysušené filety z ryby… a k tomu vařený brambor a rýže… Poslední den byla pro změnu rýže a brambor… Co bylo ale zarážející, tak bylo hlavní jídlo… variace na sušenou rybu a sekaná s vejcem. Marně jsem pátrala, k čemu patří ta rýže. Evidentně asi k těm boloňským špagetám, které byly mimořádně v nabídce a mimořádně více než hodinu před koncem došly a prostě nebyly. Když jsem se ptala, kdy budou další, tak mi bylo řečeno, že žádný nebudou, že kuchařka tam není, protože uvaří a odchází. Na dotaz, co mi nabidnou k té rýži jsem se dozvěděla, že „je to taky překvapilo“, ale vaří paní kuchařka a nikdo jí do toho nemluví… Možná by nebylo od věci, kdyby se dělal nějaký jídelníček předem a ten personál na směny spolu komunikoval. Co jsem tak pochopila, tak kuchyř přijde do práce, „něco uvaří“ a jde domů. A vůbec vlastně neřeší, jestli je to kompatibilní… Takže se vám asi může stát, že budete mít na výběr brambory a rýži a k tomu jako hlavní chod halušky a špenát… To, že jednou byla ke snídani (kromě každodenních vajec a párků) pro změnu krupicová kaše, by spousta lidí ocenila, až na to, že na tu krupicovou kaši nebylo co dát… :D sýr, marmeláda, paštika… !?
NIcméně snídaně byly víceméně fajn, když je člověk skromný a stačí mu každý den nějaké to pečivo a „něco k tomu“ …
Čili kdybych to shrnula… za ty peníze by to byl opravdu fajn pobyt, kdyby kuchař přemýšlel a nevařil z nudy každý den to samé. A servírka to aspoň uměla asertivně omluvit (tahle jediná konkrétní byla fakt nepříjemná a ještě se s námi hádala…).