Co nažhaví ženy nejvíc a dokáže striptér odolat fanynkám?

Co nažhaví ženy nejvíc a dokáže striptér odolat fanynkám?

Kristýna Kohoutová 19. 9. 2019

Zajímalo vás někdy, jak asi tak vypadá život striptéra? Jak zvládá nápor fanynek, jestli stíhá jinou práci a jak mu fungují „normální“ vztahy? Mě ano. Vyzpovídala jsem tedy Arnieho ze skupiny California Dreams, kterou jsem si zamilovala už asi před 6 lety, když jsem ji poprvé viděla vystupovat v budějckém kulturáku.

Najednou sedím naproti jednomu z nich, vedeme příjemný rozhovor a já mám odpovědi na všechno, co jsem chtěla vědět. Arnie má zázračnou schopnost – rozpovídal se tak, že jsem některé otázky ani nestačila položit a už byly zodpovězené. Není divu, že se stal moderátorem skupiny. Příjemné čtení!

Máte tip pro obyčejného taťku od rodiny, jak manželce udělat striptýz?

Jednou jsem takhle radil kamarádovi a pak jsem ho potkal s rozbitým čelem. Tak rychle si chtěl svléct kalhoty, až zakopnul a rozbil si hlavu o železnej rantl postele. Ve finále mu to ale nevadilo, manželka se o něj hezky starala. Jinak ten domácí striptýz může být klidně ze županu. Stačí pěkný trenýrky, hudba a kytka.

Jak probíhá běžný večer, když máte vystoupení?

Nastavili jsme tu koncept toho, co funguje pro české ženy. Večer začíná většinou v osm hodin, víme, že žena potřebuje čas na přípravu, tak necháváme klub cca hodinu a půl předem otevřený, aby se mohla pohodlně usadit, dát si drink, a pak začíná program. Je to nastavené tak, aby se mohly ženy bavit do rána, ale zároveň aby se mohly rozumně dostat domů i ty, které druhý den potřebují fungovat.

Scénář máme připravený dopředu, ale podle žen nebo místa ho můžeme operativně upravovat. Když to tak řeknu, je vystoupení jako sex – začne to předehrou a dostává se to výš, do nějaké zajímavější zóny. Důležité jsou detaily, ženy reagují na sebemenší věci, např. jako kdo je přivítá u vchodu nebo jakým způsobem se prezentuje moderátor.

Je velký rozdíl, když si žena objedná striptéra z nějaké agentury, ne ze skupiny?

Je obrovský rozdíl, když si ženy zavolají do agentury a budou chtít jednotlivce. My si zakládáme na tom, abychom byli vidět, aby ženy šly na jistotu. To může být problém u agentur, které si navíc účtují poplatky. Samozřejmě může nastat problém, že i nám kluk onemocní, tak musí být alternace, ale mockrát se nám to nestalo.

I z naší skupiny si dámy mohou objednat jednotlivce, dokonce i konkrétní kostým. Někdy mají ale nápady, které nemusí fungovat. Třeba si někdy myslí, že vymyslí něco, co tu ještě nebylo – frajer vyskočí z krabice! A je to strašný, postrádá to příběh.

Dá se říct, jaká je vaše typická fanynka?

Určitě neexistuje jedna typická fanynka. Záleží na věku, na kraji. Pro nás je nejdůležitější, když je v publiku široké spektrum žen. Dost často takhle přijdou holky na rozlučku se svobodou a nevěsta neví, do čeho jde, navíc často na ničem takovém nebyla. Když se stane taková situace, ve které člověk ještě nebyl, mění se. A to jsou pro nás nejlepší momenty, protože to vidíme. My všechno vnímáme.

Povíte mi něco o vašich začátcích?

Vznikli jsme v roce 2009 a v roce 2011 jsme navázali spolupráci se Slevomatem. Díky tomu jsme zničehonic začali být vidět, získali jsme zajímavé jméno, a postupem času jsme přerušili kontakt s ostatními slevovými portály. Díky Slevomatu jsme se dostávali po celé republice, a tak i do povědomí žen.

Začínali jsme ve třech, řekl bych, že jsme byli tři nejzkušenější v republice. Jeden se vrátil z USA, kde načerpal neskutečný možnosti skupinových čísel i kostýmových nápadů a dokázal to prezentovat pro českou společnost. Pak jsme působili v pěti a začali si k sobě brát hosty. Na základě těchto zkušeností nám vzniklo know-how. Teď je nás stálých osm.

Nejlepším příkladem pro nás všechny je frontman Diesel. Frontman by měl být nejsilnější osobnost, které by si všichni kluci měli vážit pro to, co je učí a jakým způsobem funguje. A náš funguje tím nejlepším způsobem – zvládá všechna vystoupení, a ještě do nich dá něco navíc. Když něco hoří, jde se svou kůží na trh.

Má nějaký kostým největší úspěch u žen? Třeba námořníci?

Určitě, ale také se to liší, každopádně uniformy vedou. Modernizace uniforem měla za cíl i to, aby se voják líbil, aby byl hezkej. Třeba uniforma amerického námořníka, důstojnická vycházková, která je bílá, má vyžehlené kalhoty na puky, sako se zlatými knoflíky, náramníky, vycpávky a čepice, brýle, rukavice, to vypadá hezky.

Oproti tomu uniforma hasiče, to je oblek, kterej je do nepohody. Ta je zajímavá z hlediska toho, že se jedná o hasiče, to ženský baví, chlap, kterej tahá lidi z plamenů, ale kalhoty jsou široký, ne vypasovaný, chlap v tom plave, zadek není vidět, nejsou puky. A také choreografie – náš frontman ví, že u vystoupení nemůže taková uniforma zůstat dlouho, tak to většinou brzy sundají. Naše skupina se věcmi zabývá do detailu, kostýmy jsou buď šité na míru, nebo kupované v army shopech.

Máte vy osobně svůj oblíbený kostým?

Asi nemám vyloženě nejoblíbenější, ale důstojník americkýho námořnictva je skvost.

Co nějaký nezapomenutelný zážitek?

Když jsem vystupoval jako policista, jedna žena mi zničehonic vzala pouta a připoutala se k židli. Já ale neměl klíče, protože mi je pár dní předtím ztratila jiná žena. Museli jsme zavolat opravdové muže zákona, aby ji pomohli vysvobodit. To bylo takové zpestření. Někdy se také na vystoupení sejdou rovnou tři generace.

Stalo se, že by fanynka udělala něco ztřeštěného, co vás zaskočilo?

To se děje běžně, často o tom samy neví. Jednou jsem si na sebe v rámci show nahodil holku a byla to nějaká holka od koní, nohama mě tak silně semknula, že jsem nemohl dýchat. Nevím, jestli to udělala schválně, ale měl jsem velkej problém se z toho dostat.

Hází po vás holky podprsenky?

Může se to stát, ale horší je, když vytáhnou kalhotky, což se taky stalo.

Pro ženu, které kamarádky koupí soukromý taneček, musí být snadné si myslet, že i vy milujete ji. Je to tak?

To je samozřejmě hra, která tam musí bejt. U soukromých tanečků přestane platit pravidlo, že je někdo v roli zábavy a někdo v roli práce. Když přemýšlíte o tom, že on vás taky miluje, tak se to povedlo.

Stane se, že jdou kluci s fanynkou na rande?

U kluků, co dělaj tuhle práci, je to všechno jenom věc zkušeností. Jakmile je načerpá, pak nedovolí, aby to došlo takhle daleko.

Když jsem byla v klubu na vystoupení, viděla jsem dost holek, který se vám tam doslova hážou.

Jo, ale takový, co se nám tam hážou, pro nás nejsou přitažlivý. Vůbec to pro nás není atraktivní. Chlap jako samec je dobyvatel a to se najednou vytratí. Není to nic erotickýho, co by nás mohlo lákat. A i to jsou ty zkušenosti, nesedneme si na zadek z kočky v minisukni.

Do některých klubů můžou i chlapi. Jaký to pro vás při vystoupení je?

V klubu, kde jsou samý ženský a dva chlapi, je to jedno. To naše kluky nemůže ovlivnit nebo rozhodit. Kolikrát si spolu plácnou a jdou dál.

Jak se tahle práce snáší se vztahy v osobním životě?

To je velice zajímavý téma, nejčastější, na co se ženy ptají. Snažíme se tomu vyhýbat, je to osobní, ale v každém případě to nějak funguje.

Četla jsem, že někdo z vás dělá i fitness trenéra. Jak se dají časově zvládat dvě práce?

Když je klidnější část roku, mimo turné, jde to. A je jasný, že nebude dělat v samoobsluze, očekává se, že striptér bude rozumět sportu a tělu, a tak je fitness trenér nejčastější vedlejší práce.

Ukažte mi na Slevomatu skupinu California Dreams

Jak se vám článek líbil?

Kristýna Kohoutová

„Ráda píšu a ráda piju víno…“ Tak tady můj medailonek začínal, když jsem ještě něco vydržela. Teď jsem nucená ho aktualizovat na: Ráda píšu a ráda si jednou za týden cucnu decky vína. Baví mě taky zpěv, cestování, knížky (jednoho dne dopíšu tu svoji) a slepice. Žiju v Praze, ale krev mám pořád jihočeskou, a tak se domů, do Budějc, ráda vracím. Víc mě najdete na @kristynakohout

Zaujal vás článek? Tohle se vám bude líbit!

Nahoru