Zažeňte hlad v Dynamu: Grilovaný tuňák nebo vepřová panenka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 19. 6. 2016.
V ceně
1× menu dle výběru:
- grilovaný tuňák (150 g), gratinované brambory (200 g), salátek a blanšírovaná zelenina
- grilovaná vepřová panenka (200 g), hranolky (200 g), blanšírovaná zelenina
Omezení
- Rezervace: Termín si domluvte předem na tel. 224 932 020.
- Využití: Nabídku lze čerpat ve všední dny od 14 h, o víkendu po celou otevírací dobu.
- Jídlo s sebou: Nelze, vztahuje se na konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 19. 6. 2016.
V ceně
2× menu dle výběru:
- grilovaný tuňák (150 g), gratinované brambory (200 g), salátek a blanšírovaná zelenina
- grilovaná vepřová panenka (200 g), hranolky (200 g), blanšírovaná zelenina
Omezení
- Rezervace: Termín si domluvte předem na tel. 224 932 020.
- Využití: Nabídku lze čerpat ve všední dny od 14 h, o víkendu po celou otevírací dobu.
- Jídlo s sebou: Nelze, vztahuje se na konzumaci v restauraci.
- Restaurace je nekuřácká.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
A cenu Antislavíka získává… Kručení v břiše!
Zažeňte hlad v trendy restauraci Dynamo, kde si můžete objednat grilovanou vepřovou panenku nebo steak z tuňáka.
Posedíte v útulném podniku, kde se na designu podílelo například věhlasné studio Olgoj Chorchoj či Aleš Najbrt. Podívejte se na virtuální prohlídku.
Ať už si vyberete grilovaný steak z tuňáka žlutoploutvého, který je ochucený čerstvými bylinkami a podlitý španělskou tomatovou omáčkou s olivami, nebo sáhnete po grilované filírované vepřové panence dochucené bazalkou a olivovým olejem, vždy bude hlavní chod doprovázet výborná blanšírovaná zelenina ochucená jen mořskou solí, aby vynikla její chuť.
Ryba se připravuje tzv. „na oko“, kdy je uvnitř steak mírně syrový a vytváří tak růžový střed – oko. Díky této přípravě je steak lahodný a šťavnatý.
Nechte si chutnat!