Sommeliérský kurz pro začátečníky
Přehled nabídky
Milujete víno a chcete se o něm dozvědět něco více? Pak přijďte na náš „Sommeliérský kurz pro začátečníky“. Nebo můžete potěšit toho koho máte rádi originálním dárkem v podobě voucheru na tento zajímavý a oblíbený kurz, který pro Vás pořádáme už třetím rokem!
Sommeliérský kurz vedený zkušeným odborníkem je určen pro všechny začátečníky, kteří by se rádi naučili základy sommeliérského „řemesla“.
Naučíte se, jak správně degustovat, jak poznat kvalitní vína, rozeznat od sebe jednotlivé odrůdy, jak rozlišovat vady vín a dozvíte se něco více o historii a výrobě vína i vinné produkci v jednotlivých vinařských oblastech světa.
Kurzy se konají v nádherných sklepech vinotéky „V Truhlářské“ na Praze 1 (Truhlářská 24), kde si budete připadat jako ve sklípku na Moravě.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.