Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz výroby sýrů Tempeh

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Reiss

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • Součástí kurzu jsou mini skripta
  • Ochutnávky z výroby tradičních potravin,
  • Oběd
  • Zajištění poradny pro první úspěšné domácí pokusy
  • Kurz začíná 28. 11. 2015 v 9:00 a končí v 15:30

Můžete využít do 28. 11. 2015

  • Rezervace na tel. čísle 608 361 678 nebo emailu reiss@tiscali.cz
  • Do 7 dnů před akcí bez návratu.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč −35 % 813 Kč
1 250 Kč −35 % 813 Kč

Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!

Proto jsme se rozhodli pro výuku tradiční výroby i u nás. Jsme zatím jediní v Evropě, kde najdete ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh přesto, že v obchodě najdete pouze méně vhodný sojový! Málokdo u nás slyšel o cizrnových, fazolových či rýžových sýrech. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Zvažte proto, zda je Plzeň oproti Japonsku nebo Indonésii „daleko“, jak se mnozí vzdáleností nechávají odradit.

Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin.

Tempeh je známe čerstvý, chlazený i sterilovaný. Hodí se do guláše nebo jej lze nakrájet na plátky a osmahnout do zlatohněda. Svojí chutí a konzistencí připomíná kuře, chutný telecí plátek nebo rybí filet. Jeho příjemně čerstvé, lehce nasládlé aroma je podobné ořechům, sýru nebo houbám.

Jde o znovuzavedení další tradiční výroby potravin do denního života, aniž bychom  museli cokoliv shánět nebo přeplácet ve speciálních obchodech.

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita