Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz výroby sýrů Tempeh

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • Součástí kurzu jsou mini skripta
  • Ochutnávky z výroby tradičních potravin,
  • Oběd
  • Zajištění poradny pro první úspěšné domácí pokusy
  • Kurz začíná 28. 11. 2015 v 9:00 a končí v 15:30

Můžete využít do 28. 11. 2015

  • Rezervace na tel. čísle 608 361 678 nebo emailu reiss@tiscali.cz
  • Do 7 dnů před akcí bez návratu.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč −35 % 813 Kč
1 250 Kč −35 % 813 Kč

Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!

Proto jsme se rozhodli pro výuku tradiční výroby i u nás. Jsme zatím jediní v Evropě, kde najdete ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh přesto, že v obchodě najdete pouze méně vhodný sojový! Málokdo u nás slyšel o cizrnových, fazolových či rýžových sýrech. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Zvažte proto, zda je Plzeň oproti Japonsku nebo Indonésii „daleko“, jak se mnozí vzdáleností nechávají odradit.

Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin.

Tempeh je známe čerstvý, chlazený i sterilovaný. Hodí se do guláše nebo jej lze nakrájet na plátky a osmahnout do zlatohněda. Svojí chutí a konzistencí připomíná kuře, chutný telecí plátek nebo rybí filet. Jeho příjemně čerstvé, lehce nasládlé aroma je podobné ořechům, sýru nebo houbám.

Jde o znovuzavedení další tradiční výroby potravin do denního života, aniž bychom  museli cokoliv shánět nebo přeplácet ve speciálních obchodech.

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita