Termín
Platnost do 28. 11. 2015.
V ceně
- Součástí kurzu jsou mini skripta
- Ochutnávky z výroby tradičních potravin,
- Oběd
- Zajištění poradny pro první úspěšné domácí pokusy
- Kurz začíná 28. 11. 2015 v 9:00 a končí v 15:30
Můžete využít do 28. 11. 2015
- Rezervace na tel. čísle 608 361 678 nebo emailu reiss@tiscali.cz
- Do 7 dnů před akcí bez návratu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!
Proto jsme se rozhodli pro výuku tradiční výroby i u nás. Jsme zatím jediní v Evropě, kde najdete ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh přesto, že v obchodě najdete pouze méně vhodný sojový! Málokdo u nás slyšel o cizrnových, fazolových či rýžových sýrech. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Zvažte proto, zda je Plzeň oproti Japonsku nebo Indonésii „daleko“, jak se mnozí vzdáleností nechávají odradit.
Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin.
Tempeh je známe čerstvý, chlazený i sterilovaný. Hodí se do guláše nebo jej lze nakrájet na plátky a osmahnout do zlatohněda. Svojí chutí a konzistencí připomíná kuře, chutný telecí plátek nebo rybí filet. Jeho příjemně čerstvé, lehce nasládlé aroma je podobné ořechům, sýru nebo houbám.
Jde o znovuzavedení další tradiční výroby potravin do denního života, aniž bychom museli cokoliv shánět nebo přeplácet ve speciálních obchodech.