Valentýnské menu pro dva v restauraci MOOD
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 28. 2. 2015.
- Rezervace: Alespoň 2 dny předem na tel. 222 517 615 nebo mailu marek@restaurantmood.cz
- Storno: Rezervaci je možné zrušit či přesunout nejpozději 48 hod. před termínem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 28. 2. 2015.
- Rezervace: Alespoň 2 dny předem na tel. 222 517 615 nebo mailu marek@restaurantmood.cz
- Storno: Rezervaci je možné zrušit či přesunout nejpozději 48 hod. před termínem, jinak voucher propadá.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak si zlepšit náladu, projasnit den a strávit příjemný čas s někým, kdo je vám blízký? Dopřejte si delikátní zážitek!
Šéfkuchař z restaurace MOOD pro vás připravil výjimečné menu, které si zamilujete nejen na Valentýna.
V menu najdete:
- 2× Grilované mušle sv. Jakuba s krémovým celerovým pyré, pěnou z mladého hrášku a slaninovým chipsem (2 ks)
- 2× Kokosový krém se zeleným kari, zázvorem a hlívou ústřičnou
- 2× Filírovaný steak z telecí svíčkové (170 g) se zeleným máslovým chřestem, pečenou bramborovou kaší a pepřovou omáčkou
- 2× Čokoládový mousse s černými lanýži a jahodovo-mátovým tatarákem
Krásný, designový a čistý interiér restaurace si můžete prohlédnout pomocí virtuální prohlídky. Více informací o restauraci i recenze naleznete v článcích takových časopisů, jako je Gourmet nebo Elle a dalších.