Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Darujte kurz pečení pravých valašských frgálů

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)
  • Rezervace: Termín kurzu si domluvte na e‑mailu kurzypeceni@centrum.cz (uveďte kód voucheru, své jméno, telefonní číslo a vyčkejte na potvrzení), nebo zavolejte na tel. 602 502 244 a dohodněte si termín rovnou. Vytištěný voucher vezměte s sebou na kurz.
  • Storno: Termín kurzu můžete stornovat nejpozději 7 dnů před jeho konáním. Při zrušení rezervace v kratší lhůtě než 7 dní před objednaným termínem, voucher propadá.
  • Omezení: Vzhledem k časové náročnosti není kurz vhodný pro děti mladší 10 let.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 300 Kč −24 % 990 Kč
1 300 Kč −24 % 990 Kč
2 600 Kč −27 % 1 890 Kč
2 600 Kč −27 % 1 890 Kč

Že Vánoce mají vonět jenom cukrovím? Zkuste to vysvětlit valašskému frgálu.

Provoňte svůj domov tradičním valašským koláčem, který si vlastnoručně upečete. Naučíte se to na jedinečném Kurzu pečení v Rožnově pod Radhoštěm. Připravíte si hned tři různé verze a ty si také odnesete domů.

Na výběr je voucher pro 1 nebo 2 osoby. Využijte skvělou příležitost k předvánočnímu rozjímání, nebo kurz věnujte jako originální dárek.

Pravé frgály umí upéct málokdo, takže ať už svým blízkým nebo třeba kolegům připravíte jakýkoli druh, budete za hvězdu. 

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • Výuka pečení frgálů
  • Rodinná více než sto let stará receptura v tištěné podobě
  • 3 vlastnoručně upečené frgály
  • Makové rohlíčky
  • Netradiční kynutý koláč (nebo závin)
  • Lehké občerstvení včetně nápojů

Kurz trvá 3–4 hodiny a je určen pro osoby starší 10 let. Pro menší kuchtíky je možné domluvit speciální akci, podmínkou je účast alespoň 4 dětí v doprovodu rodičů. Přístup na kurz je zcela bezbariérový, dostanete se sem jak s kočárkem, tak s invalidním vozíkem.

Valašská tradice plná chuti

Sláva valašského frgálu a samotného umění jeho přípravy si rozhodně zaslouží šířit. Historie sladkého valašského pokladu se začala psát před více než dvěma sty let. Už od počátku se jednalo o slavnostní pokrm, jehož příprava byla považována za obřad. Proto se i vy naučíte používat výhradně tradiční postupy a pomůcky.

Tajemství spočívá v dokonalém kynutém těstě, lahodné náplni a té správné drobence. To všechno se na kurzu naučíte, stejně jako válení,  plnění a pečení koláčů. Zatímco bude těsto kynout, připravíte si makové rohlíčky. Na závěr akce zjistíte, že s těstem se dá někdy i kouzlit.

Během kurzu pro vás bude připraveno lehké občerstvení, u kterého si určitě příjemně popovídáte s ostatními milovníky dobrého jídla a dozvíte se pár zajímavostí o historii valašské kuchyně. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita