Vepřové koleno, degustace piv i možnost prohlídky pivovaru
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2014.
- Omezení: Exkurze se konají pouze v Po-Čt mezi 16–18 hod. – nutná rezervace na tel. 604 414 967 nebo osobně.
- Návštěvu restaurace (bez exkurze) rezervujte na tel. 724 691 987.
- Storno: Změna rezervace je možná min. 24 hod. předem.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2014.
- Omezení: Exkurze se konají pouze v Po-Čt mezi 16–18 hod. – nutná rezervace na tel. 604 414 967 nebo osobně.
- Návštěvu restaurace (bez exkurze) rezervujte na tel. 724 691 987.
- Storno: Změna rezervace je možná min. 24 hod. předem.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí na konzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Svatý Kopeček u Olomouce je známým místem pro všechny hledající poutníky. I ve Svitavách Na Kopečku si však přijdete na své – najdete zde výborné pivo!
Vychutnejte si výborná piva z Pivovárku Na Kopečku ve Svitavách, pochutnejte si na dobrém jídle a navíc si prohlédněte pivovar, kterým vás provede samotný sládek!
1. varianta obsahuje:
- 300g konfitované vepřové koleno bez kosti na černém pivu, feferonky, křen, hořčice, chléb
- degustační nabídka 4 druhů piv z portfolia pivovaru
- jedno pivo 0,5 l dle výběru
2. varianta obsahuje:
- 300g konfitované vepřové koleno bez kosti na černém pivu, feferonky, křen, hořčice, chléb
- degustační nabídka 4 druhů piv z portfolia pivovaru
- jedno pivo 0,5 l dle výběru
- prohlídka pivovárku s výkladem sládka
Během degustace ochutnáte piva, která budou na čepu. Půjde o světlou 12° Škopeček, tmavou 13° Mouřenín a dále 10° Vídeňské polotmavé výčepní či 11° Karamelová s příchutí lipového medu.
O pivovaru:
Vaření piva má ve Svitavách dlouhou a nepřerušenou tradici. Město bylo založeno v roce 1257 olomouckým biskupem Brunem ze Schauenburku a vybaveno magdeburským městským právem, jehož součástí bylo právě i vaření a šenkování piva.