Sommeliérský kurz pro začátečníky
Přehled nabídky
Jste milovníkem dobrého vína, případně máte ve svém okolí někoho, koho by jako dárek potěšil poukaz na sommeliérský kurz? Pak je tato dnešní nabídka právě pro Vás!
Náš someliérský kurz vedený zkušeným odborníkem je určen pro všechny začátečníky, kteří by se rádi naučili základy sommeliérského „řemesla“. Naučíte se, jak správně degustovat, jak poznat kvalitní vína, rozeznat od sebe jednotlivé odrůdy. Naučíme Vás rozlišovat vady vín a dozvíte se něco více o výrobě vína a vinné produkci v jednotlivých vinařských oblastech světa.
- Ochutnáte celkem 15 vzorků vín z Moravy a celého světa
Kurzy budou probíhat ve dvou termínech ve skupinkách maximálně 20 osob pod vedením zkušeného sommeliéra v délce 4 hodin. Pro účastníky kurzu bude připraveno občerstvení v podobě domácích uzeninových prkének a čerstvého pečiva se španělským olivovým olejem 1. jakosti.
Na konci každého kurzu obdržíte diplom o absolvování.
- od 18:00 do 22:00 pátek 5. 9. 2014
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.