Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt pro dva v pravé horské boudě v Krkonoších

4,0 / 5 Dvorská Bouda Krkonoše (mapa) 100 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Perfektní místo na odpočinek. Milý personál, dobré jídlo, krásný výhled, příroda. Nezapomenutelný…

Tereza
Varianty (2)

„Kdo chce s Krakonošem zadobře býti, musí s ním na horách v boudě píti.“ Tak praví staré rčení.

Vydejte se z údolí do hor, rozbijte tábor v Dvorské boudě a poznejte skutečné Krkonoše z první ruky. Dnešní nabídka je pro fajnšmekry, kteří upřednostňují pobyt v horské boudě na hřebenu hor, spokojí se se společnými sprchami a ke štěstí jim stačí krásný výhled a opravdu dobrá sjezdovka.  

Nabídka zahrnuje:

  • Pobyt na 2 noci pro 2 osoby
  • 1. Varianta pobyt ve dnech neděle–pátek
  • 2. Varianta pobyt ve dnech pátek–neděle

V ceně pobytu je:

  • 2× ubytování v pokoji Standard pro 2 osoby s polopenzí 
  • 2× welcome drink svařák (0,2 l)
  • 2× snídaně a večeře pro 2 osoby
  • 30 min sauny pro 2 osoby
  • Zapůjčení hůlek a sněžnic na 1 den pro 2 osoby 

Dokonalá poloha

Dvorská bouda je snem všech lyžařů a snowboardistů. Nachází se na náhorní planině v krásné přírodě Krkonošského národního parku necelých 7 km od Sněžky ve výšce 1320 m/n.m.
Leží na křižovatce běžkařských tepen Krkonoš, takže je ideálním startovním místem pro hřebenové túry, například do Špindlerova mlýna nebo Pece pod Sněžkou. Na vleky a sjezdovky vidíte doslova z okna!

Vydatný spánek

Pokoje jsou zařízené prostě, ale útulně a poskytují pohodlí párům i rodinám. Nově zrekonstruované sociální zařízení je společné pro všechny pokoje na patře. V celém objektu je připojení k Wi‑Fi a zamluvit si můžete i pokoj s krásným výhledem na Krkonoše. 

Dobré jídlo

Strava formou polopenze zahrnuje snídani a večeři v restauraci, která  je součástí objektu. Posilněte se před dnem stráveným venku vydatným jídlem ze snídaňového bufetu. Večer se zahřejte poctivou polévkou a jedním ze 3 jídel dle nabídky. 

Ideální základna

Dvorská bouda poskytuje kompletní zázemí pro zimní sporty. V objektu je sušárna, lyžárna i prádelna, ale také půjčovna běžek a sněžnic s holemi. Večery u krbu si zpříjemněte mačem ve stolním fotbálku nebo kulečníkem.
Své děti můžete bez obav odložit do dětského koutku a zajít zapracovat na kondičce do zdejší posilovny.

Jak se do chaty dostat

Při dobrém počasí a sjízdnosti cesty je možné zaparkovat přímo u boudy. Hory jsou ale v zimě nevyzpytatelné a ne vždy je to možné. Své auto ale můžete zaparkovat na odstavném parkovišti v údolí a nechat se k chatě vyvézt rolbou nebo sněžným skútrem.  

 

 

Nahoru