V naší rodinné škole probíhá nákup veškerých surovin pro přípravu pokrmů ve špičkové kvalitě, o což se starají mj. i naši partneři dodáváním čerstvého koření či ryb z celého světa.
V tomto kurzu se naučíte:
správně filetovat ryby
tepelně upravovat sladkovodní ryby – například zapékáním
připravovat kapra (či jiné ryby) bez kostí
Připravena budou tato jídla:
„citronový pstruh“ anebo lín na citronu
kapr na modro s křenovou omáčkou
haláslé-maďarská rybí polévka
kapří hranolky s marinádou
a jako specialita šéfkuchaře guláš z candáta
Každý účastník dostane během kurzu sklenku kvalitního vína anebo třetinku speciálního piva MMX od našich partnerů.
Po kurzu vám zašleme recepty naučených pokrmů včetně kuchařských triků, které se naučíte do vaší e‑mailové schránky, abyste nezapomněli, co jste se naučili!