Kuchařský kurz – příprava sladkovodních ryb
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 8. 6. 2014.
Můžete využít do 8. 6. 2014
Rezervace: kurz objednejte na strákách www.cerexim.cz. Do poznámky uveďte slevomat a číslo voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V naší rodinné škole probíhá nákup veškerých surovin pro přípravu pokrmů ve špičkové kvalitě, o což se starají mj. i naši partneři dodáváním čerstvého koření či ryb z celého světa.
V tomto kurzu se naučíte:
- správně filetovat ryby
- tepelně upravovat sladkovodní ryby – například zapékáním
- připravovat kapra (či jiné ryby) bez kostí
Připravena budou tato jídla:
- „citronový pstruh“ anebo lín na citronu
- kapr na modro s křenovou omáčkou
- haláslé-maďarská rybí polévka
- kapří hranolky s marinádou
- a jako specialita šéfkuchaře guláš z candáta
Každý účastník dostane během kurzu sklenku kvalitního vína anebo třetinku speciálního piva MMX od našich partnerů.
Po kurzu vám zašleme recepty naučených pokrmů včetně kuchařských triků, které se naučíte do vaší e‑mailové schránky, abyste nezapomněli, co jste se naučili!