Když se chcete naučit běhat, jdete v ideálním případě za Usainem Boltem. Jak dobře psát, by vám řekl třeba Umberto Eco. Stejně tak při vaření oslovíte ty nejlepší.
Ve Škole vaření Riccarda Lucqueho, šéfkuchaře nejlepších pražských restaurací, vás čekají čtyři kuchařské kurzy v té nejvyšší kvalitě!
Cannelloni s mořskými plody a omáčkou z humřích hlav
Carnaroli biancomangiare
Drůbež v kuchyni
Grilované kachní prsa s hruškovým pyré a Misticanza salátem
Pappardelle s křepelkou a máslovo-šalvějovou omáčkou
Pomalu pečená perlička s kapustou pancettou a rozmarýnovými bramborami
Čokoládové lanýže s mandlemi
Toskánská kuchyně
Kuřecí paté s kapary, ančovičkami a bruschettou
Ribollita
Hovězí líčka v úpravě brassato a bílá polenta
Ricciarelli
Jak se vaří v Alto-Adige (Jižní Tyrolsko)
Kuřecí vývar s knedlíčky canederli
Dýňové gnocchi s hnědým máslem a šalvějí
Mořský vlk „Cartoccio“ se slávkami a olivami
Panna cotta s jablečnou pěnou
Kurzy trvají cca 4 hodiny a konají se v novém ateliéru Laboratorio, Scuola di cucina na Praze 1. V komfortně zařízeném kuchyňském studiu se vám budou věnovat odborníci na slovo vzatí (kurzy vede Radim Gerlich, šéfkuchař školy vaření).