
Termín
Platnost do 19. 12. 2013.
Můžete využít do 19. 12. 2013
- Omezení: Od pondělí do středy kuchyně vaří do 22:30, od čtvrtka do soboty do 23 hod, v neděli do 22 hod.
- Rezervace: Rezervujte si termín alespoň dva dny předem a 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel.: 377 224 595.
- Ostatní: Podnik disponuje oddělenou kuřáckou a nekuřáckou částí.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
El cid má narozeniny, my máme přání jediný, hodně hostů, hodně hostů, stejně jako doposud.
Španělský el Cid slaví deset let od svého otevření. Buďte u toho i vy, čeká na vás narozeninové degustační menu o 5 chodech.
Restaurant a tapas bar el Cid patří mezi špičkové podniky, které se zaměřují na lokální gastronomii, kterou prezentují v ryzí rustikální podobě.
Podnik se profiluje španělskou, středomořskou a rybí kuchyní, pokrmy jsou připravovány z prvotřídních surovin.
5chodové degustační menu pro dva:
I. Sopa de Tomate con Gambas
- rajčatovo-zázvorová polévka s krevetami, zjemněná francouzským créme fraîche
II. Carpaccio Angus
- angus carpaccio s lanýžovým olejem, sypané hoblinami sýru parmezán a listy rukoly
III. Ensalada Caesar y Salmón
- caesar salát s marinovaným lososem – křehký salát se zálivkou podle originální receptury el Cid z parmezánu a hrubozrnné hořčice s česnekovými krutóny
IV. Carrillada de Ternera al Vino Tinto
- specialita ze španělské oblasti Kastílie La Mancha – hovězí líčka připravená na červeném víně se zeleninou podávaná se šťouchaným bramborem s čerstvými bylinkami a salátem s naším balzamikovým dresinkem
V. Pastel de Cantabria
- kantábrijský dort s vlašskými ořechy s omáčkou z divokých višní
Oceňovaný podnik
Podnik s výjimečnou kuchyní se již posedmé umístil v Maurerově výběru Grand restaurant.
Pro rok 2013 to je lahodná 19. příčka v kategorii nejlepších a nejzajímavějších restaurací celé ČR, v Západních Čechách má prvenství za výbornou obsluhu.
Podnik disponuje oddělenou kuřáckou a nekuřáckou částí.