Rezervace: Rezervujte na e‑mailu info@laprovencehk.cz nebo na tel. 495 512 930 či 777 997 377. Změny a zrušení rezervace prováděje alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Omezení: Ne
S sebou: Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci, nelze ho odnést s sebou.
Rezervace: Rezervujte na e‑mailu info@laprovencehk.cz nebo na tel. 495 512 930 či 777 997 377. Změny a zrušení rezervace prováděje alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Omezení: Ne
S sebou: Jídlo je určeno ke konzumaci v restauraci, nelze ho odnést s sebou.
Dokonalá symfonie se skládá z několika částí, promyšleně gradujících do finále, po kterém má přijít sladká katarze. Špičková labužnická tabule kuchařského génia je sestavována zrovna tak.
V pěti chodech se vám představí rybí, masová nebo vegetariánská symfonie chutí, vůní, barev i tvarů. Zajděte si na tematická degustační menu k mistrům kuchařům do stylové restaurace La Provence.
Vydejte se po čichu za nezapomenutelným gurmánským zážitkem. Půjdete-li ve dvou, každý si můžete objednat jiné menu – své labužnictví tak můžete sdílet vzájemným ochutnáváním.
Naservírují vám postupně pět chodů – předkrm, polévku, mezichod, hlavní chod a sladkou tečku v podobě dezertu.
Dvojité consommé z hovězí oháňky s máslovou julienne a čerstvými masovými Casoncelli
Tagliata z mladého Namibijského býčka filírovanná na tenké plátky, dopékaná žhavým olivovým olejem na rukole (120 g )
Hovězí vyzrálý steak z „Huffte-us Beef“ to nejlepší z Premium Black Angus servírovaný s konfitovanou cibulkou zdobený pečenými cherry rajčátky (200 g masa)
Jemný Créme Brulée s cukrovou krustou a s vůní po levandulích
Carpaccio z mladé cuketky s macerovaným balkánským sýrem a sypané na sucho opraženými piniovými oříšky (80 g)
Polévka z muškátové dýně s ravioly z pečené řepy plněné creme freise
Čekankové risotto s parmazánovými hoblinkami servírované s rukolovým salátkem s fenyklem (120 g)
Grilovaný sýr Scamorza s janovským bazalkovým pestem a provensálskou grilovanou zeleninou (200 g)
Jemný Créme Brulée s cukrovou krustou a s vůní po levandulích
Poezie francouzského venkova
Kuchaři La Provence se specializují na typická provensálská jídla, středomořské lahůdky a pro zpestření také oblíbenou českou kuchyni. Vyzkoušejte také místní pestrou nabídku poledních hotovek. K pití vám zde nabídnou například skvělá vína z Francie či Itálie nebo lahodnou kávu značky Moak.
Stylová restaurace s krbem a odděleným privátním salónkem se hodí také k rodinným setkáním či firemním akcím. V letních měsících je k dispozici uzavřená zahradní restaurace laděná do bílé a fialové a vonící levandulí přesně tak jako na francouzském venkově.