
Termín
Platnost do 20. 10. 2012.
Můžete využít do 20. 10. 2012
Jak uplatnit
- Rezervace předem s nahlášením čísla voucheru, vybraného termínu a telefonního čísla na tel. 777 271 712 (Po-Pá 8–9 a 14–15) nebo ajurvedapraha@seznam.cz. Kurz považujte za rezervovaný v okamžiku, kdy obdržíte potvrzující email.
- Termín je nutné zvolit do 20. října 2012, voucher je možné využít do 15. prosince 2012.
- Termín kurzu je možné změnit nejpozději 24 hod před jeho konáním, jinak voucher propadá.
- V případě mimořádného odhlášení většiny zájemců např. z důvodu nemoci si pořadatel vyhrazuje právo kurz přeložit na jiný termín.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Indickou kuchyni lze vařit dvěma způsoby. Smíchat všechny barvy, chutě a vůně dohromady a čekat, která ingredience svou podstatou v ústech zvítězí, anebo se oddat poctivému tancování nad sadou hrnců, misek a nádob, které se však na závěr zlomí do pomalého smyslného rejdění lžící po talíři, které vede doslova k explozi všech lidských smyslů při každém soustu.
Přijměte pozvání na kurz vaření klasické indické gastronomie pro začátečníky do prostor kuchyně Ájurvéda centrum Praha. Školení lektoruje zkušený gastroodborník s dvacetiletou praxí.
Na kurzu se naučíte připravovat 6chodé indické menu thálí, které zahrnuje:
- polévku dál
- hlavní jídlo sabdží
- čatný
- rajtu
- pickles
- indickou placku čapátí

Úvod kurzu je věnován teoretické části a styčným bodům indické kuchyně. Poté následuje teoretická průprava, která si klade za cíl naučit i začínajícího kuchaře, jak připravit kompletní indické menu.
Během kurzu studenti konzumují chody, které si sami připravili a mohou také ochutnat léčivé víno s himalájskými bylinami.
Na závěr kurzu obdrží absolventi upomínkový certifikát o absolvování. Lekce trvají tři a půl až čtyři hodiny. Odehrávají se během týdne ve večerních hodinách, případně o víkendu dopoledne nebo odpoledne.
Lekce jsou limitovány vždy 5 zájemci, termíny kurzů jsou průběžně doplňovány. Na kurz není třeba brát si žádné pomůcky.
Kurzy slibují mimořádné – nejenom gastronomické – zážitky. Naučíte se mimo jiné nafukovat placky čapátí nebo připravovat opravdovou rajtu.