Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4hodinový kurz vaření indické kuchyně s večeří

4,5 / 5 Ájurvéda centrum Praha Praha - Malá Strana  (mapa) 231 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Kurz se vyplatil:)

Simona
Varianty (1)

Indickou kuchyni lze vařit dvěma způsoby. Smíchat všechny barvy, chutě a vůně dohromady a čekat, která ingredience svou podstatou v ústech zvítězí, anebo se oddat poctivému tancování nad sadou hrnců, misek a nádob, které se však na závěr zlomí do pomalého smyslného rejdění lžící po talíři, které vede doslova k explozi všech lidských smyslů při každém soustu.

Přijměte pozvání na kurz vaření klasické indické gastronomie pro začátečníky do prostor kuchyně Ájurvéda centrum Praha. Školení lektoruje zkušený gastroodborník s dvacetiletou praxí.

Na kurzu se naučíte připravovat 6chodé indické menu thálí, které zahrnuje:

  • polévku dál
  • hlavní jídlo sabdží
  • čatný
  • rajtu
  • pickles
  • indickou placku čapátí

Úvod kurzu je věnován teoretické části a styčným bodům indické kuchyně. Poté následuje teoretická průprava, která si klade za cíl naučit i začínajícího kuchaře, jak připravit kompletní indické menu.

Během kurzu studenti konzumují chody, které si sami připravili a mohou také ochutnat léčivé víno s himalájskými bylinami.

Na závěr kurzu obdrží absolventi upomínkový certifikát o absolvování. Lekce trvají tři a půl až čtyři hodiny. Odehrávají se během týdne ve večerních hodinách, případně o víkendu dopoledne nebo odpoledne.

Lekce jsou limitovány vždy 5 zájemci, termíny kurzů jsou průběžně doplňovány. Na kurz není třeba brát si žádné pomůcky.

Kurzy slibují mimořádné – nejenom gastronomické – zážitky. Naučíte se mimo jiné nafukovat placky čapátí nebo připravovat opravdovou rajtu.

Nahoru