Degustační menu pro dva v restauraci U Eichlerů: tatarský biftek, vepřová krkovice, dukátové buchtičky i nápoje
Přehled nabídky
V Ústí nad Labem má dokonalá gastronomie jméno. Eichlerovi.
Právě v Restauraci u Eichlerů Vás čeká kulinářský zážitek, na jaký jen tak nezapomenete. Můžete se těšit na degustační menu o třech chodech doplněné o domácí limonádu a samozřejmě i kávu k dezertu. Podnik se specializuje na tradiční českou kuchyni v moderním kabátku.
Na úvod si pochutnáte na hovězím tataráku s čerstvým chilli, smrkovým olejem a uzenou majonézou, ke kterému se podává opečený kmínový chléb. Jako hlavní chod Vás zcela uhrane vepřová krkovice připravovaná metodou sous-vide. Dostanete k ní popelové brambory se špekem, grilované fazolky i lahodné omáčky. Nechte si ovšem místo na dezert! Dukátovým buchtičkám s vanilkovým krémem, jahodami, mátou a jahodovou zmrzlinou prostě neodoláte.
Oceňovaný rodinný podnik
Založení restaurace mají na svědomí manželé Jiří a Leona Eichlerovi, jejichž srdce bijí pro kvalitní gastronomii. Jiří se už během školy věnoval kuchařským soutěžím a díky tomu se dostal do juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů v ČR. Zkušenosti sbíral v Café Imperial, Aureole, na stážích v Alcronu, Palomě či jako šéfkuchař několika restaurací až po Pec pod Sněžkou. Leona se pohybuje v gastronomii v roli manažerky restaurací či event manažerky a otevřít si společně restauraci byl pro něj velký sen.
Restaurace u Eichlerů získala ocenění Zlatého Lva průvodce TopLife Czech, pyšní se i nejlepším doporučením ze serveru Restaurant Guru. Jiří Eichler taktéž osobně spolupracuje na knížce Nejlepších šéfkuchařů v ČR, kterou si můžete zakoupit i osobně v restauraci.