Kuchařské show v Presto Meat: degustace i skvělá podívaná, Beef and Steak nebo Fusion Asia
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2025.
V ceně
3,5hodinová degustační show pro 1 osobu dle výběru ze 2 témat:
- Kuchařská show na téma Fusion Asia
- Grilované tygří krevety marinované v chilli sambalu, podávané na batátovo – dýňovém pyré s kokosovým mlékem a lístky koriandru (suché bílé víno Sauvignon Blanc)
- Konfitovaný libový vepřový bok s jablky a růžovým pepřem, wasabi bramborové pyré, salátek z fermentovaných granny smith s chilli a koriandrem (víno Primitivo Rosato)
- Australia Wagyu – Beef Satay z hovězího Top Blade, servírované s bramborovým spring roll, omáčkou teriyaki, salátkem ze sushi zázvoru a mořských řas wakame, zdobený wasabi a sezamovou majonézou (víno Nero D´avola DOC)
- Steak z hovězí svíčkové, podávaný s glazovanou karotkou, hráškovým pyré s limetovými listy, bramborovým soudkem a chilli demi glace (víno Chianti DOCG 2021 Piantaffero)
- Malinovo-limetový cheesecake s cukrovou mátou a malinovou espumou s citronovou trávou (Prosecco D.O.C.)
- Kuchařská show na téma Beef and Steak
- Sušené hovězí na thajský způsob na salátu s fermentovanou ředkví, chilli, mangem a limetkovým dresinkem (suché víno Anselmann Müller Thurgau)
- Argentinský grilovaný flank steak na způsob pastrami, podávaný s máslovou brioškou, kaparovou majonézou a zelným cornichons salátkem (víno Chianti DOCG 2021 Piantaferro)
- Konfitovaný australský Brisket plemene Wagyu, v omáčce Abuelo Porto BBQ, podávané s mandlovou kroketkou a limetkovým créme fraîche (víno Primitivo Rosato)
- Beef wellington z pravé svíčkové s gratinovanými parmezánovými puky a omáčkou demi-glace (víno Biferno rosso Riserva DOC)
- Vanilkový krém s Mille Feuille, malinami a cukrovou mátou (Prosecco DOC)
Kuchařská show začíná vždy v 18:30 a trvá do 22:00.
Dobré vědět: Celá show je interaktivní a šéfkuchař Martin Kincl Vás dle zájmu zapojí i do samotného procesu vaření, samozřejmě pokud budete mít zájem. Můžete tak zkusit vařit po boku opravdového profíka!
- Rezervace: Termíny jsou vypsány na www.kurzyvareni.cz/kalendar. Vybraný kurz a termín si zamluvte na www.kurzyvareni.cz/objednavka.
- Do přihlášky je nutné uvést jméno, e‑mail, telefon, název kurzu, datum konání a počet účastníků. Do zprávy zadejte kód voucheru.
Změna termínu je možná nejpozději 2 dny předem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?
Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu ale bude jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat: Beef and Steak nebo Fusion Asia.
3,5 hodiny zábavy a ochutnávek
Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají. Kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte také kvalitní víno, které s jídlem ladí.
V menu je třeba japonské wagyu, steak z hovězí svíčkové, sušené hovězí na thajský způsob či beef wellington. A vždy se těšte i na závěrečnou sladkou tečku. Pro kterou show se rozhodnete?
|
Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi.
Zkušeného kuchaře Martina Kincla můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastní restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto Meat market. |
Dobré vědět: Celá show je interaktivní a šéfkuchař Martin Kincl Vás dle zájmu zapojí i do samotného procesu vaření, samozřejmě pokud budete mít zájem. Můžete tak zkusit vařit po boku opravdového profíka!