

Platnost do 21. 12. 2024.
Oběd v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec*****
Restaurace nemá stále menu. Nabídka jídel je sezónní.
Rezervace jsou závazné.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Bližší informace o jednotlivých alergenech vám poskytnou v restauraci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Platnost do 21. 12. 2024.
Oběd pro dva v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec*****
Restaurace nemá stále menu. Nabídka jídel je sezónní.
Rezervace jsou závazné.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Bližší informace o jednotlivých alergenech vám poskytnou v restauraci.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nákup na firmu: Vyplníte-li v košíku údaje pro Nákup na firmu, po zaplacení objednávky vám automaticky vytvoříme daňový doklad. (Lze vyplnit také do 14 dní od zaplacení objednávky ve vašem profilu.)
Tři chody a pět hvězdiček. Tomuto obědu jsou čísla nakloněna.
Navštivte znamenitou restauraci Honoria, která patří k zámeckému hotelu Chateau Herálec*****. V těch nejstarších prostorách zámku si vychutnáte skvostný tříchodový oběd, jehož romantickou atmosféru doladí ručně foukané číše a poháry ve stylu muránského skla. Menu sestavuje šéfkuchař Michael Zalapač, který má bohaté gastronomické zkušenosti ze zahraničí.
Vyberte si menu pro 1 nebo 2 osoby, čeká vás polévka, hlavní chod a dezert připravené v duchu tradiční české kuchyně ovšem ve svěžím novém provedení. Menu je vždy sezónní, převážně z lokálních surovin, z nichž mnohé rostou na zámeckých zeleninových a bylinkových zahrádkách, další pak pochází od pečlivě vybraných dodavatelů.
Vychutnáte si jen to nejčerstvější z regionu a výtečné speciality, které daná část roku nabízí. Na jaře se můžete těšit například na chřest, smrže nebo selečí maso, v létě na vůni těch nejčerstvějších bylinek a ovoce, na podzim je v kurzu dýně, hříbky či zvěřina a v zimě ochutnáte, co pro vás kuchaři během roku pěstovali, sušili, zavařovali a nakládali.
V restauraci je doporučený dress code smart casual. Pokud přijedete na jaře či v létě, tak za krásného počasí můžete stolovat i na zámeckém nádvoří. Obědy se podávají každý den v čase od 13:00 do 16:30 hodin.