Vařte a ochutnávejte: kurz vietnamské kuchyně s profíkem z Café Buddha
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2024.
V ceně
Kurz vietnamské kuchyně od Café Buddha
- Délka: 2–2,5 hodiny (příprava menu + konzumace)
- Termín: libovolný dle výběru na webu
- Co budete připravovat:
- Vietnamese Prawn Nem Cuon rolls (letní nesmažené závitky s krevetami)
- Bun Bo Nam Bo (grilovaný marinovaný hovězí s nudlemi, bylinkami a zálivkou)
- Pho bo stock (vývar pro přípravu polévek Pho)
- Nuoc cham sauce (omáčka používaná do většiny vietnamských jídel)
- Vietnamská káva Trung Nguyen
Omezení
- Voucher nezahrnuje krabičky ani nápoje na místě (kromě připravované kávy).
- Minimální počet osob na kurzu je 8 a maximální 16.
- Rezervace: Vyberte si termín na webu a rezervujte ho online nebo na e‑mailu info@cafebuddha.cz alespoň 1 týden předem. Nahlaste jméno, termín, počet osob, kód voucheru a telefon.
- Doporučuje se včasná rezervace – nejpozději 21 dní před koncem platnosti voucheru.
Navařené pokrmy je možné zkonzumovat v restauraci nebo odnést za příplatek domů (10 Kč/1 krabička).
- Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 7 dní předem, jinak voucher propadá.
- Café Buddha si vyhrazuje právo na změnu konání kurzu vaření. V takovém případě vás personál bude o změně informovat, voucher není možné stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak si gurmán představuje Vietnam? Jako zemi s loukami citronové trávy a řekami rybí omáčky.
Přijeďte objevit Vietnam nebo ještě lépe: vietnamskou kuchyni. Gurmán, cestovatel, šéfkuchař a majitel Štěpán Návrat, šéfkuchař Benjamin či Míša Kotková vás provedou těmi nejbláznivějšími uličkami Saigonu a Sapy a naučí vás připravit menu o 4 chodech. Vařit budete ve skupině 8–16 účastníků, kurz školy vaření od Café Buddha se koná v moderní restauraci Pru 58 v Tusarově ulici.
Jaká jídla budete připravovat?
|
Vietnamská jídla jsou pestrá a výrazná. Mají málo tuků a hodně sacharidů, takže lahodí i vyznavačům zdravého životního stylu.
Štěpán i Míša se jídla učili připravovat přímo v Saigonu, Bangkoku, Phuketu a v malých vesničkách Chiang Rai při svých asijských toulkách. Později působil ve vyhlášených pražských restauracích Bangkok a Cafe Buddha pod zkušenou kuchařkou Sofii Smith a Ratanou Phomprasit, která své umění předvádí právě v Café Buddha Balbínova, v Modrém Zubu, restauraci Noi nebo Občanské Plovárně.