1/10
Kurz vaření Burger & Maso: vepřové špalíky, hovězí burger a kuře na červeném víně
Přehled nabídky
Varianty (1)
Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!
Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budete připravovat dobroty z čerstvého masa a ukážete si, ze které části maso pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Maso je vždy čerstvé, připravované výhradně pro kurz a vy ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.
Termíny jsou průběžně vypisovány na webu.
Co všechno se naučíte připravovat?
- Šťavnatý hovězí hamburger s křupavou slaninou, sýrem, červenou cibulí a salátem
- Vepřové špalíky s větvičkou čerstvého tymiánu, lesními houbami a kapkou smetany
- Kuře na červeném víně s kořenovou zeleninou, divokým kořením a švestkami