Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz vaření Burger & Maso: vepřové špalíky, hovězí burger a kuře na červeném víně

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov (mapa) cca 90 km / 1 h
Počítáno autem z Plzně.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (1)

Kurz vaření Burger & Maso pro 1 osobu

  • Délka trvání kurzu: cca 3 hod.
  • Receptury jídel od kuchařských profíků
  • Nealkoholické nápoje po celou dobu kurzu
  • Suroviny na vaření
  • Zapůjčení zástěry a inventáře na vaření
  • Mnoho rad, nápadů a triků na vaření
  • Co budete vařit:
    • Šťavnatý hovězí hamburger s křupavou slaninou, sýrem, červenou cibulí a salátem
    • Vepřové špalíky s větvičkou čerstvého tymiánu, lesními houbami a kapkou smetany
    • Kuře na červeném víně s kořenovou zeleninou, divokým kořením a sušenými švestkami 
  • Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
  • Vyberte kurz Burger & Maso, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
  • Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách
  • Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
  • Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
  • Změna náplně kurzu vyhrazena pro úpravu menu a použitých surovin. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 800 Kč −11 % 2 499 Kč
2 800 Kč −11 % 2 499 Kč
V ceně nealkoholické nápoje a veškeré vybavení
Připravíte 3 masové pokrmy

Po tomhle kurzu se vám bude stýskat a rádi se vrátíte na další!

Tento druh kurzu je výhradně pro masožrouty a to od A, až do Z. Budete připravovat dobroty z čerstvého masa a ukážete si, ze které části maso pochází, kde se nachází a jak se připravuje. Maso je vždy čerstvé, připravované výhradně pro kurz a vy ho teprve doladíte k dokonalosti. Naučíte se připravit i vhodnou přílohu a stejně famózní omáčku nebo studený dip.

Termíny jsou průběžně vypisovány na webu.

Co všechno se naučíte připravovat?

  • Šťavnatý hovězí hamburger s křupavou slaninou, sýrem, červenou cibulí a salátem
  • Vepřové špalíky s větvičkou čerstvého tymiánu, lesními houbami a kapkou smetany
  • Kuře na červeném víně s kořenovou zeleninou, divokým kořením a švestkami 
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita