Sportovní SMS výzva pro 2 osoby na 21 dní: zábavné úkoly, které vás každý den rozhýbou

490 Kč −49 % 249 Kč
Koupit

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina

Dobrý den, měla bych poukaz jako vánoční dárek, může se aktivovat-uplatnit až obdarovaným osobně? Nevěděla bych telefon ani mail druhé osoby do tandemu:😄moc děkuji a přeji krásné vánoce🙂

Challenge21


Dobrý den, samozřejmě může :) Zakoupení dárkového poukazu funguje tak, že dostanete dárkový poukaz, který předáte obdarovanému, a ten si následně výzvu sám nastaví a zadá požadovaná telefonní čísla :) Nemáte vůbec zač. Také přejeme krásné Vánoce a šťastný nový rok :)

lenka

Dobrý den,
za ukoly budou třeba dřepy, kliky , na posílení bříšníha svalu, panevního svalu. Co když si mi budou zdár ukoly jednoduché nebo složitě?
Jde tam napsat a cvičení upravit na míru

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, děkuji vám za dotaz.

Pokud se vám úkoly budou stát složité – stačí si například zkrátit interval, po který máte daný cvik cvičit. Pokud bude cvičení naopak moc jednoduché, zkuste si zacvičit třeba více sérií. Nebála bych se také opakování cviků z předešlých dnů. :)

Pokud byste se ale potřebovala s poskytovatelem služby spojit, neváhejte se na něj obrátit na emailové adrese info@ch21.cz, nebo na tel. čísle +420 732 749 508.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru