Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Profi zubní péče: vysoce kvalitní implantát a případně i nasazení korunky nebo můstku

Artstom Praha - Vysočany  (mapa) 13 prodejů

Hodnocení podniku Artstom

4,7 1 345×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.308%
Prostředí 4,6
92.428%
Průběh rezervace 4,7
94.478%
Personál 4,7
93.334%

Filtry
Recenze zákazníků

Žádná edukace, jen dentální hygiena.
Prohlídka lékařem, která je uvedená se nekoná, po zeptání se na ní, mi bylo řečeno, že to není potřeba.....

Hodnoceno: 10. června 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Profesionální ošetření, vše naprosto super.

Hodnoceno: 28. května 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Vše v pořádku!

Hodnoceno: 16. května 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Rezervace termínu rychlá, příjemný personál, p. Dr velmi vstřícná, vše dopodrobna vysvětlila. Rentgen a ošetření, vše proběhlo v pořádku tak jak bylo na voucheru uvedeno.

Nedostatek parkovacích míst u kliniky, trochu stísněné prostředí v čekárně kliniky.

Hodnoceno: 29. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Zavedení zubního implantátu a špičková péče

Prijemna dentalni hygienistka. Mohla by vsak vice komentovat jednotlive kroky, aby klient vedel, co ho ceka.

Nebyl mi zkontrolovan chrup lekarem, jak bylo ve voucheru. Vybeleni jen mirne.

Hodnoceno: 25. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Ordinační bělení zubů lampou Prevdent

Milý a vstřícný personál.

Hodnoceno: 15. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Do ordinace jsme sly na objednany cas bez cekani i kdyz jsme byly kontaktovani recepci asi 3 x ze chtej zmenit cas objednani.

Nelíbil se mi přístup hygienika, kterému zcela chyběla empatie k dětskému pacientovi. Dcera seděla v křesle cca 15 minut. Hygiena s airflow nebyla provedena s tím, že si dcera špatně čistí zuby. Zubní prohlídka od zubaře se taky nekonala a celá procedura co hygienik vykonal netuším co byla protože bylo vidět že se nás chce zbavit. Poznámky co jsme si vyslechly jsem nikdy neslyšela od zubaře kam bežně dcera chodí takže tenhle přístup byl naprosto nevhodný a neprofesionální. Nedoporučuji. Dcera i ja jsme odešly s nepříjemným pocitem a sem už teda nikdy nepřijdeme i když cena je lákavá, ale výsledek nulový a z hodinové procedury bylo 15 minut.

Hodnoceno: 31. března 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

prace pani doktorky

Hodnoceno: 25. března 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Rychlost objednání.

Hodnoceno: 23. března 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Bolelo

Hodnoceno: 25. února 2024
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Rychlé objednání, moc šikovná paní doktorka.

Hodnoceno: 12. ledna 2024
Hodnocená nabídka: Zavedení zubního implantátu a špičková péče

Vše bylo úplně na jedničku spokojenost 👍👍

Hodnoceno: 24. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Velmi rychlé objednání, zavolala jsem a hned ten den jsem mela termín. Dentální higienista byl skvělý, všechno vysvětlil a ukázal. Za mě jen doporučuji.

Asi nemám nic co by se mi nelíbilo.

Hodnoceno: 13. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

dcera hodnotila přístup dentální hygienistky jako přívětivý a bezbolestný

čekání na této klinice…navštěvujeme již několik let a nikdy neproběhla návštěva načas :(

Hodnoceno: 12. prosince 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé
Hodnoceno: 30. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Už jsem zde na dent.hyg.byla opakovaně a vždy jsem byla spokojená. Mohu jen doporučit.

Hodnoceno: 28. října 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Cena; rychlost objednání, péče. Na poslední chvíli "dárek " pro puberťáka 😀

Hodnoceno: 24. října 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Prijemny dent.hygienista, profesional, skvely vysledek po osetreni. Bezproblemova domluva terminu, vstricny personal, jednoduche uplatneni voucheru.

Hodnoceno: 17. září 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Jezdím do Prahy málokdy.
Když jsem se chtěla objednat, tak neměli místo, ale slíbili mi, že zavolají, kdyby se něco uvolnilo. A skutečně se pro mne místo v požadované době našlo.

Hodnoceno: 27. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé

Na dětskou dentální hygienu je inzerován čas 30–60min. Syn (14 let) byl hotový za 15minut, o nějaké instruktáži nemůže být ani řeč. Bohužel byl sám, takže jsem nemohla řešit na místě.

Hodnoceno: 26. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Dentální hygiena s air flow pro děti i dospělé
Nahoru