Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Moderní resort v Beskydech nedaleko Vsetína: snídaně, pobyt s večeří i neomezeným wellness

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
KAPKA resort Beskydy (mapa) 376 prodejů

Hodnocení podniku KAPKA resort

4,9 44×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,9
98.824%
Personál 5,0
99.394%
Jídlo 4,9
98.182%
Wellness 5,0
100%
Volnočasové služby 4,9
97.334%
Lokalita 4,8
95%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků

Vše naprosto perfektní, od příjemného personálu, přes skvělou kuchyň až po úžasné wellness a krásné ubytování. Vše absolutně cistounke, rádi se zase vrátíme.

Hodnoceno: 23. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Příjemný usměvavý personál, vše čisté, krásné a klimatizované prostředí. Privátní a veřejný wellness naprosto úžasný. Rádi se sem vrátíme.

Nemám co vytknout. Vše bylo super.

Hodnoceno: 21. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Moc hezký hotel, čisté velké pokoje, super wellnes – maximální spokojenost

Není co vytknout

Hodnoceno: 11. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Pokoj i wellness super

Výtah daleko od recepce

Hodnoceno: 4. června 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Vše bylo perfektní! Krasne a ciste pokoje, prijemne wellness a vyborna restaurace, at uz na veceri nebo na snidani! :)

Hodnoceno: 14. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

příjemné prostředí hotelu, ochotný personál, čistota na pokoji, příjemná restaurace

Hodnoceno: 12. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Krásné a pohodlné ubytování a kvalita stravy

Manželce zčásti nevyhovovalo bezplavkové wellness, mně to nevadilo

Hodnoceno: 10. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Velmi krásné ubytování v klidném prostředí.

Hodnoceno: 30. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Krásná stavba zasazená v úžasné krajině, nadčasový interiér, profesionální a přátelský personál na všech úrovních, výborné služby a skvělá kuchyně.

Dle mého názoru se nic nedalo vytknout, vše bylo opravdu super.

Hodnoceno: 22. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

personál restaurace, personál recepce, personál wellness i kryokomory by měli platit zlatem, dlouho jsem nepotkal tak hodné a úžasné lidi.
Ceny v restauraci jsou přiměřeně kvalitě jídla (samozřejmě 100lidi 100 chuti)
Pokoj krásně připraven, voňavý a prostorný. Chodby čisté a udržované.
Sousedící ledová plocha nebyla na Pokoj slyšet stejně jako hudba z Chodby.

Hodnoceno: 11. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Krásné čisté pokoje, ochotný milý personál, vynikající jídlo, skvělé vnitřní i venkovní welness

Malé hlučné děti a někteří lidé v plavkách v bezplavkovém welness.
Uvítali bychom možnost menšího občerstvení ve welness (alespoň ovoce).

Hodnoceno: 2. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Pobyt v Kapce předčil naše očekávání 😊 nádherný resort s krásným pokojem, skvělá restaurace s vynikajícím jídlem a bohatými snídaněmi, strašně milý a ochotný personál, moderní wellness s perfektním velikonočním saunovým rituálem a třešničkou na dortu v podobě privátního wellness 😍. Velikonoce jsme nemohli strávit lépe, moc děkujeme za skvělý víkend a rozhodně se sem brzy rádi vrátíme.

Nemůžeme nic vytknout, vše bylo perfektní!

Hodnoceno: 1. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Ubytovani velice prijemne, klidne a presto s mnoha moznostmi vyuziti casu. Wellness luxusni a i se saunovymi ritualy to dalo krasny relaxacni vikend.
Jidlo bylo vytecne a obsluha byla neskutecne rychla.

Hodnoceno: 19. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně
Hodnoceno: 16. března 2024
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Ochotný a milý personál, skvělé jídlo, tiché a klidné prostředí, útulný, příjemný pokoj, všude čisto, vůně, opravdu vše na úrovni, velká spokojenost s návštěvou wellness, příjemná hudba.

Hodnoceno: 12. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Čistý a promyšlený design pokoje, příjemný a ochotný personál. Funkčně vybavené fitko, kde nebyl problém odcvičit silový trénink. Super sauna. Parádně jsme si pochutnali na snídaních a užili zlatý hřeb večera 4-chodovou večeři.

V sobotu nebyla k dispozici kryokomora, což nám trochu narušilo plány. Na druhou stranu jsme byli na tuto informaci personálem upozorněni hned při checkinu, takže jsme se mohli podle toho v pátek zařídit.

Hodnoceno: 11. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně
Hodnoceno: 11. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně

Co napsat, všechno

O

Hodnoceno: 20. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Moderní resort v Beskydech: neomezený wellness i bohaté snídaně
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru