Termín
Platnost do 30. 4. 2024.
V ceně
Kurz vaření Mexico & Asie & USA pro 1 osobu
- Délka trvání kurzu: cca 3 hod.
- Receptury jídel od kuchařských profíků
- Nealkoholické nápoje po celou dobu kurzu
- Suroviny na vaření
- Zapůjčení zástěry a inventáře na vaření
- Mnoho rad, nápadů a triků na vaření
- Co budete vařit:
- Americká křídla obalená v medovo-zázvorovém kabátku s černým sezamem
- Asijský vepřový bok obalený v pikantní omáčce s citrónovou trávou, chilli, sójové omáčce a čerstvých bylinkách
- Mexické tacos s grilovaným masem, červenou cibulí, křupavou zeleninou a koriandrem
- Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
- Vyberte kurz Mexico & Asie & USA, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
- Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách.
- Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
- Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
- Změna náplně kurzu vyhrazena pro úpravu menu a použitých surovin.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Vtrhněte do kuchyně a vypusťte šelmu!
Šelma v kuchyni vás naučí, jak z prvotřídních surovin vytvořit dokonalý pokrm. Pokud jste si vždycky toužili vyzkoušet vaření exotických jídel, je tenhle 3hodinový kurz pro vás to pravé.
Naučíte se připravit pravé mexické tacos s grilovaným masem, asijský pečený bok s chilli i šťavnatá kuřecí křídla s medovo-zázvorovou marinádou a sezamem. Všechny potřebné suroviny dostanete přímo na kurzu, také vám zapůjčí zástěry i nádobí. Odnesete si nejen nové znalosti a zkušenosti, ale také spoustu rad, nápadů a triků na vaření.
Termíny jsou průběžně vypisovány na webu.