Zážitková vyjížďka na koni s jezdeckou školou Macek pro děti i dospělé

600 Kč −20 % od 479 Kč
Vybrat variantu
4,7 / 5 Macek - Jezdecká škola (kontakt) Český Brod  (mapa) 269 prodejů

Hodnocení podniku Macek - Jezdecká škola

4,7 1 018×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.5%
Personál 4,7
94.022%
Prostředí 4,6
92.5%
Průběh rezervace 4,7
93.182%

Filtry
Recenze zákazníků

Moc milí lidé i koníci :)

Hodnoceno: 20. března 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

Vše bylo super, syn byl naprosto nadšený.

Hodnoceno: 16. listopadu 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

Velmi špatná komunikace -nedalo se dovolat-příslib, že zavolají zpět nefunkoval , poté , co se syn konečně dovolal, byl upozorněn , že má volat v jiný čas.....paní přišla pozdě , vyjíždka se nekonala, protože bylo mokro -vozili se pouze ve výběhu -z projíždky v terénu bylo chození v ohradě , z 45 minut bylo necelých 30…lituji , že jsem do toho šla -jevilo se mi to jako super dárek pro vnučku která koně miluje…škoda peněz -jsem v důchodu, tak jsem nad zakoupením docela váhala a doufala jsem , že to bude pro vnučku zážitek…

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci
Hodnoceno: 23. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

An

Hodnoceno: 2. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé
Hodnoceno: 1. října 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

Byli jsme již podruhé. Vnučka byla vždy nadšená.

O

Hodnoceno: 29. září 2023
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

Milý a profesionální personál

Nedochvilnost některých klientů na které jsme my ostatní museli čekat kvůli obsazení koní.

Hodnoceno: 19. září 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé
Hodnoceno: 16. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé
Hodnoceno: 30. července 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

lidé jsou tam milí

koník vypadal, že za chvíli zdechne

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Pro děti začátečníky využíváme rozhodně starší, klidné koně, pro začínající jezdce je rozhodně vhodnější koně pobízet, než brzdit. Projev každého koně je z velké části závislý na aktivitě jezdce.

Hodnoceno: 24. července 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé
Hodnoceno: 25. června 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

Přístup majitelky, povídání, fotografování nás
Klidnost koní, reagují opravdu krásně i na laika
Při vedení a čištění koně je si člověk se zvířetem mnohem blíže, než jen když by přijel a nasedl a jel
Příjemná klidná lokace
Informovanost, co a jak dělat
I jako úplný začátečník, co seděl na ponikovi v dětství, jsem to zvládla 😊
Určitě se opět vrátíme

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

To mě těší, byli jste taky fajn a jsem ráda, že se vám zážitek líbil 🙂 Marketa

Hodnoceno: 19. května 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: 60min. zážitek v jezdecké škole pro děti i dospělé

Průběh rezervace termínu otřesný , špatná organizace, nedoporučuji.

Hodnoceno: 6. října 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek

Zapojení dětí do přivedení koní. Vysvětlení.

Chybělo mi nějaké oficiální ukončení. Nikdo se s námi nerozloučil, slečna se šla věnovala lidem, kteří měli zakoupen voucher na delší dobu.

 Vyjádření podniku
Před 2 roky
Hodnoceno: 29. září 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek

Příjemný personál, zajímavá trasa vyjížďky. Už nemám obavu vyjet na koni. 😉

Hodnoceno: 21. září 2022
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek

Velmi milé prostředí a velmi milý personál :) Vše bylo skvělé :)

Hodnoceno: 30. srpna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek

Zážitek se nám velmi líbil. Paní nám vše vysvětlila. I když jsme s koňmi neměli žádné zkušenosti, nenastaly žádné problémy. Koně jsou hodní, čistí a vypadají dobře živení. Určitě se zase vrátíme.

Hodnoceno: 12. srpna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek

Nádherný koník a milý personál.

Hodnoceno: 10. srpna 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek

Bylo to super

Hodnoceno: 18. července 2022
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek
Hodnoceno: 8. června 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Hodinový zážitek v jezdecké škole Macek
Nahoru