Svatomartinské menu o 4 chodech: jatýrka, dýňová polévka, kachní stehna, dezert i sklenka vína
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 20. 12. 2023.
V ceně
- Aperitiv
- 2× 1 dcl Svatomartinského vína (Mikulovské vinařství)
- Předkrm
- 2× kachní jatýrka v portském víně s dýňovým čatní a opečeným kmínovým chipsem (à 60 g)
- Polévka
- 2× smetanová dýňová polévka, fresh sýr, balzamikový sirup, krutony, pražená semínka
- Hlavní chod
- 2× kachna à la husa: konfitovaná kachní stehýnka marinovaná v rozmarýnu a jablkách, podávaná s červeným a bílým zelím, špekovými a bramborovými knedlíky, zdobená skořicovými jablíčky (à 225 g)
- Dezert
- 2× rozpečená pošírovaná hruštička, ořechový griliáš, čerstvé plody ovoce, medová sušenka, zakysaná smetana, skořice, straciatella, šlehačka (ovoce z českého ovocnářství Těchlovice)
- Rezervace: Zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 466 414 459 a zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, takhle parádnímu jídlu by to v krabičkách neslušelo.
- Termín rezervace je závazný, pokud se v rezervovaný čas nedostavíte, voucher propadá.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte, co se říká… V kalendáři svatého Martina viděti, na dobrou hostinu vyraziti!
Oslavte svátek svatého Martina parádní hostinou a samozřejmě i sklenkou svatomartinského vína. A protože dobré věci není dobré uspěchat, času budete mít více než dost, návštěvu restaurace nemusíte plánovat přímo na 11. listopadu. Restaurace Na Výsluní, která se nachází v Srchu mezi Hradcem a Pardubicemi, vás na svatomartinské menu zve až do 20. prosince.
A co se bude podávat? Máte se na co těšit! Posezení zahájíte kachními jatýrky v portském víně, poté vás rozehřeje dýňová polévka a pak už je čas na hlavní chod. Ten bude mít podobou kachních stehýnek marinovaných v rozmarýnu a jablkách, ke kterým se podává dvojí zelí a dva druhy knedlíků. Pak to možná bude chtít chvilku pauzu, ale ještě nekončíme – na závěr přijde sladká tečka, a sice pošírovaná hruška s medovou sušenkou, zakysanou smetanou a dalšími dobrotami.
Restaurace Na Výsluní prošla velkou modernizací. Zaměřují se tu na zážitkovou gastronomii a sezónní speciality. A že se jim daří zprostředkovávat výjimečné kulinářské zážitky, o tom svědčí i nadšená hodnocení hostů.
Tip: Spojte hostinu s výletem na hrad Kunětická hora. Ten je odtud asi 3 km, takže si po jídle nebo před ním můžete udělat prima procházku.