
Termín
Platnost do 14. 6. 2024.
V ceně
5chodové degustační menu pro 2 osoby:
- 2× gravlax z lososa Label Rouge, jablko Granny Smith, řasa nori, kefír, keta kaviár
- 2× houbové ravioly s grilovaným korálovcem, lanýž, fazolový hummus, mandle, rajčatové consommé
- 2× grilovaný siven Ombles Chevalier, uzený fialový květák, yuzu-brokolice, tymiánový olej, prosecco omáčka
- 2× pomalu pečená kachní prsa Barbarie, bramborový fondán, červená řepa, višně, pomerančová omáčka
- 2× slaný karamel cheesecake, liči kompot, jahody, pistáciová Namelaka, ananasový chips
- 2× signature cocktail podle výběru kdykoli během zážitku:
- Coldbrew Gimlet / Tanqueray No. TEN, limetkový cordial, coldbrew – Kolumbie
- Shakerato / Mr. Black, kávové Campari, ananasová šťáva
- Alco–Espresso Tonic / Averna Amaro, Chartreuse Verte, Thomas Henry Tonic, espresso
- Salty Espresso Martini / Zacapa 23, Mr. Black, ananasová šťáva, slaná bílá čokoláda, espresso
- Campari Sour / Campari Cask Tales, Grand Marnier, citronová šťáva
- Hibiskus Americano / Campari, Punt e Mes, ibišek, soda
- Grapefruit Negroni / Frederic Kafka Pink Grapefruit gin, Pampelle, Campari, Dolin Rouge
- Aged Negroni / Tanqueray, Campari Cask Tales, Dolin Rouge, sud & čas
- Bergamot + Earl Grey / Italicus, Earl Grey bitters, spumante
- Strawberry + Vanilla / Black Label, jahody, vanilka, spumante
- Pineapple + Cardamon / Pampero Especial, ananas, kardamom, spumante
- Violet + Cherry / Tanqueray, Luxardo Maraschino, fialky, spumante
- Roku Gimlet / Roku Gin, limetové listy, zázvor
- Summer Martini / Frederic Kafka Pink Grapefruit gin, Lillet Rose, koriandr
- Sherry Highball / Kettel One Citroen, suché sherry, citronové oleosacharum, soda
- Cherry Sour / Ferrum Cherry Elixir, bílá čokoláda, citronová šťáva, domácí třešňový likér
Dobré vědět: Menu se může v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu.
- Rezervace: Nutná s dostatečným předstihem, a to výhradně přes https://oblaca-degustacni-menu.rezervujstul.cz/
- Telefonická rezervace není možná. V on-line rezervačním formuláři si ověřte volné termíny, vyberte si ten, který vám vyhovuje
- Zadejte všechny kódy voucherů, které máte a chcete využít.
- Více informací vám rádi podají na e‑mailu info@towerpark.cz
- Jídlo s sebou: Kdepak, posezení v této restauraci je zážitek, o který určitě nechcete přijít. Odnos s sebou není možný.
- Vinné párování: cca 1000 Kč/osoba (částka se mění s ohledem na aktuální nabídku vína)
- Pokud se v domluveném termínu nedostavíte, voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Menu se může v průběhu sezon měnit.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jaké tajné koření používají kuchaři restaurace Oblaca? Dechberoucí výhled na Prahu!
Oslava narozenin, výročí, svátku nebo toho, že jeden druhého máte… V restauraci Oblaca v Žižkovské věži oslavíte zkrátka cokoliv, co vás napadne. V tomto netradičním, ale špičkovém prostředí si pochutnáte na 5chodovém degustačním menu plném nových chutí.

Degustační menu o 5 chodech pro vás připravil šéfkuchař Tomáš Lachman. Menu se může v průběhu sezony měnit, to aktuální najdete vždy na webu. V tom současném je například terina z kachních foie gras, grilovaný siven nebo pečený telecí hřbet. To vše doprovodí signature cocktail a úžasný výhled na Prahu, neboť stolovat budete v 66 metrech nad zemí.
|
Tip na dárek: Voucherem na toto menu potěšíte každého milovníka skvělého jídla. Uvidíte, jak mu už při čtení jednotlivých pokrmů budou nadšením svítit oči.
TopLife Czech
V knižním průvodci po zážitkových restauracích celé České republiky Nejlepší restaurace oceněné Zlatými lvy 2023 restaurace Oblaca získala 3 Zlaté lvy. TopLife je prestižní a hlavně objektivní hodnocení, které posuzuje jak podávané jídlo, jeho kvalitu a originalitu, tak obsluhu a prostředí restaurace. Tři lvi jsou nejvyšším možným oceněním, jsou zárukou setkání s vrcholnou podobou gastronomického umění šéfkuchaře, profesionality personálu, vkusného interiéru a skvělé atmosféry restaurace.
Šéfkuchař Tomáš Lachman se navíc probojoval mezi 10 nejlepších kuchařů ČR (8. místo) a k ocenění v TopLife říká: „Ocenění si opravdu velmi vážíme. Je to úspěch všech lidí, kteří se na tom soukolí podílejí. A jestli míříme výš? Vždy je dobré vytyčit si cíle a udělat maximum pro to, aby jich člověk dosáhl. Zároveň ovšem nesmíte zapomínat na to, že práce by měla být i jakousi kolektivní zábavou. Gastronomie je hlavně o lidech a lidé by si ji měli do sytosti užít. Je skvělé, když lidem chutná a užijí si návštěvu v podniku, do kterého se pak rádi vrací.“