Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz vaření Šelma v kuchyni: Hovězí sendvič, provensálské kuře a škvarková pomazánka

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov (mapa) cca 300 km / 3 h
Počítáno autem z Komárova.
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz vaření Hovězí sendvič, provensálské kuře & škvarková pomazánka pro 1 osobu

  • Délka trvání kurzu: cca 3–3,5 hod.
  • Začátek vždy v 17:00
  • Receptury jídel od kuchařských profíků
  • Nealkoholické nápoje po celou dobu kurzu
  • Suroviny na vaření
  • Zapůjčení zástěry a inventáře na vaření
  • Mnoho rad, nápadů a triků na vaření
  • Co budete vařit:
    • Šťavnatý hovězí sendvič s kysaným zelím, medovo-hořčičný dip, pečená cibulová marmeláda s tymiánem
    • Kuřecí provensálské kuře, olivy, čerstvá zelenina, bílé víno, sušená rajčata, bylinky a uzená slanina
    • Domácí škvarková pomazánka s okurkou, vejci, majoránkou, šalotkou a chilli papričkou 
    • Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
    • Vyberte kurz Hovězí sendvič, provensálské kuře & škvarková pomazánka, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
    • Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách
    • Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
    • Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
    • Změna náplně kurzu vyhrazena pro úpravu menu a použitých surovin. 

    Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

    Jak funguje převod benefitních bodů?

    2 800 Kč −11 % 2 499 Kč
    2 800 Kč −11 % 2 499 Kč

    Vtrhněte do kuchyně a vypusťte šelmu!

    Šelma v kuchyni vás naučí, jak z prvotřídních surovin vytvořit dokonalý pokrm. Tento kurz je o mase, čerstvosti, bylinkách a voňavém kořením. Během 3 hodin se naučíte připravit šťavnatý hovězí pikantní sendvič s kysaným zelím, dipem i bylinkami, poté zavítáte do Francie na místní specialitu zvanou provensálské kuře. Na závěr si pak uděláte vynikající domácí škvarkovou pomazánku s okurkou, šalotkou a chilli.

    Všechny potřebné suroviny dostanete přímo na kurzu, také vám zapůjčí zástěry i nádobí. Odnesete si nejen nové znalosti a zkušenosti, ale také spoustu rad, nápadů a triků na vaření.

    Termíny kurzů jsou postupně vypisovány na webu

    Nahoru