Kurz vaření Šelma v kuchyni: Hovězí sendvič, provensálské kuře a škvarková pomazánka
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 3. 2024.
V ceně
Kurz vaření Hovězí sendvič, provensálské kuře & škvarková pomazánka pro 1 osobu
- Délka trvání kurzu: cca 3–3,5 hod.
- Začátek vždy v 17:00
- Receptury jídel od kuchařských profíků
- Nealkoholické nápoje po celou dobu kurzu
- Suroviny na vaření
- Zapůjčení zástěry a inventáře na vaření
- Mnoho rad, nápadů a triků na vaření
- Co budete vařit:
- Šťavnatý hovězí sendvič s kysaným zelím, medovo-hořčičný dip, pečená cibulová marmeláda s tymiánem
- Kuřecí provensálské kuře, olivy, čerstvá zelenina, bílé víno, sušená rajčata, bylinky a uzená slanina
- Domácí škvarková pomazánka s okurkou, vejci, majoránkou, šalotkou a chilli papričkou
- Rezervace: termín kurzu si zamluvíte (objednáte) pomocí on-line rezervačního formuláře.
- Vyberte kurz Hovězí sendvič, provensálské kuře & škvarková pomazánka, zaškrtněte políčko „uplatnit voucher ze Slevomatu“ a vyplňte požadované údaje. Uveďte kód voucheru do příslušné kolonky a odešlete objednávku.
- Termíny kurzů jsou průběžně vypisovány webových stránkách.
- Zrušit nebo změnit termín kurzu, který byl již rezervován, je možné maximálně 3 dny předem, jinak voucher propadá bez nároků na další uplatnění nebo vrácení peněz.
- Bez řádné rezervace není možné absolvovat kurz vaření, mají určený maximální počet osob na kurz a nelze ho navyšovat.
- Změna náplně kurzu vyhrazena pro úpravu menu a použitých surovin.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Vtrhněte do kuchyně a vypusťte šelmu!
Šelma v kuchyni vás naučí, jak z prvotřídních surovin vytvořit dokonalý pokrm. Tento kurz je o mase, čerstvosti, bylinkách a voňavém kořením. Během 3 hodin se naučíte připravit šťavnatý hovězí pikantní sendvič s kysaným zelím, dipem i bylinkami, poté zavítáte do Francie na místní specialitu zvanou provensálské kuře. Na závěr si pak uděláte vynikající domácí škvarkovou pomazánku s okurkou, šalotkou a chilli.
Všechny potřebné suroviny dostanete přímo na kurzu, také vám zapůjčí zástěry i nádobí. Odnesete si nejen nové znalosti a zkušenosti, ale také spoustu rad, nápadů a triků na vaření.
Termíny kurzů jsou postupně vypisovány na webu.