1/11
Kurz vaření Šelma v kuchyni: Hovězí sendvič, provensálské kuře a škvarková pomazánka
Přehled nabídky
Varianty (1)
Vtrhněte do kuchyně a vypusťte šelmu!
Šelma v kuchyni vás naučí, jak z prvotřídních surovin vytvořit dokonalý pokrm. Tento kurz je o mase, čerstvosti, bylinkách a voňavém kořením. Během 3 hodin se naučíte připravit šťavnatý hovězí pikantní sendvič s kysaným zelím, dipem i bylinkami, poté zavítáte do Francie na místní specialitu zvanou provensálské kuře. Na závěr si pak uděláte vynikající domácí škvarkovou pomazánku s okurkou, šalotkou a chilli.
Všechny potřebné suroviny dostanete přímo na kurzu, také vám zapůjčí zástěry i nádobí. Odnesete si nejen nové znalosti a zkušenosti, ale také spoustu rad, nápadů a triků na vaření.
Termíny kurzů jsou postupně vypisovány na webu.