Původní již ukončená nabídka

Tříchodové obědové menu v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec*****

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Chateau Herálec – restaurace

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Oběd v zámecké restauraci Honoria Chateau Herálec*****

  • Polévka dle vlastního výběru
  • Hlavní chod dle vlastního výběru
  • Dezert dle vlastního výběru

Restaurace nemá stále menu. Nabídka jídel je sezónní. 

Omezení

Menu si můžete vychutnat během celého roku každý den v čase od 13:00 do 16:30, pouze však po telefonické či e‑mailové rezervaci přes naši recepci – reception@chateauheralec.com / +420 569 669 111 / +420 734 822 640. 

  • Rezervace provádějte na tel. číslech +420 569 669 111, +420 734 822 640 nebo e‑mailem na reception@chateauheralec.com.
  • Při rezervaci je třeba nahlásit kód voucheru a následně na místě daný kód ukážete.
  • Rezervace doporučujeme 1 týden předem. 

Rezervace jsou závazné.

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Bližší informace o jednotlivých alergenech vám poskytnou v restauraci. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

989 Kč
989 Kč
1 979 Kč
1 979 Kč
Vyhlášená zámecká restaurace se sezónní kuchyní
Tradiční česká gastronomie v moderním pojetí
Šéfkuchař Michael Zapalač s praxí z Německa i USA

Tři chody a pět hvězdiček. Tomuto obědu jsou čísla nakloněna.

Navštivte znamenitou restauraci Honoria, která patří k zámeckému hotelu Chateau Herálec*****. V těch nejstarších prostorách zámku si vychutnáte skvostný tříchodový oběd, jehož romantickou atmosféru doladí ručně foukané číše a poháry ve stylu muránského skla. Menu sestavuje šéfkuchař Michael Zalapač, který má bohaté gastronomické zkušenosti ze zahraničí.

Vyberte si menu pro 1 nebo 2 osoby, čeká vás polévka, hlavní chod a dezert připravené v duchu tradiční české kuchyně ovšem ve svěžím novém provedení. Menu je vždy sezónní, převážně z lokálních surovin, z nichž mnohé rostou na zámeckých zeleninových a bylinkových zahrádkách, další pak pochází od pečlivě vybraných dodavatelů.

Vychutnáte si jen to nejčerstvější z regionu a výtečné speciality, které daná část roku nabízí. Na jaře se můžete těšit například na chřest, smrže nebo selečí maso, v létě na vůni těch nejčerstvějších bylinek a ovoce, na podzim je v kurzu dýně, hříbky či zvěřina a v zimě ochutnáte, co pro vás kuchaři během roku pěstovali, sušili, zavařovali a nakládali.

V restauraci je doporučený dress code smart casual. Pokud přijedete na jaře či v létě, tak za krásného počasí můžete stolovat i na zámeckém nádvoří. Obědy se podávají každý den v čase od 13:00 do 16:30 hodin

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru