Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

ČTYŘI lekce oblíbeného cvičení na Power Plate. Zcela nové špičkové stroje, vyšší účinek a krásné tělo do plavek za rekordně krátkou dobu s 50% slevou.

4,2 / 5 Body - Fitness Ostrava  (mapa) 136 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucka

Dobrý den,chtěla bych Vás požádat o informaci.Bohužel bojuji s nadváhou a chtěla bych začít cvičit.Myslíte,že i pokud jsem na takovém stroji nikdy nebyla a kondici moc nemám,že by Vámi nabízené stroje byly pro mně vhodné?Při cvičení by mi bylo vše vysvětleno?děkuji a hezký den.

BODY FITNESS

Dobrý den,pokud bojujete s velkou nadváhou,tak jen cvičení nestačí,je potřeba určitě upravit jídelníček a samozřejmě cvičit.Pro vás by byl asi ideálnější Body Space Vacu Therm,což je podtlakové cvičení s infra,kde se více shazuje a Power Plate bych doporučila na zpevnění,pokud budete rychle zhyzovat,tak at nejste povadlá :-).nicméně vám určitě poradíme,jak nejlépe nakombinovat cvičení se stravou,aby byl výsledek rychlý a kila se nevrátila zpět :-). Hezký den

kettie

Dobrý den, tyto dva stroje se nachází samostatně v místnosti – oddělené od vacushape a dalších strojů? A provozní doba PP je tedy stejná jako prov. doba celého studia – po -pá 7 – 20 a So 8–12, ano? Díky.

BODY FITNESS

Dobrý den,každý z našich strojů se nachází v samostatné místnosti,tudíž oddělené od ostatních.Provozní doba celého fitka je přesně jak jste psala.

štěpánka vladeková

Dobrý den,
jsem dva roky po ukončení léčby pro nádorové onemocnění. Nyní mám všechny testy v pořádku. myslíte si, že mohu vyzkoušet cvičení na Power Plate? Děkuji a pěkný večer.

BODY FITNESS

Dobrý den,v tomhle vám bohužel neporadím,nejsem lékař a nerada bych poradila špatně.Poradte se prosím se svým lékařem.Děkuji za pochopení

Petra V.

Možná mám hloupý dotaz, ale je u lekce přítomen i instruktor? V power plateu jsem začátečník. Děkuji za odpověď.

BODY FITNESS

Ano,vždy probíhá cvičení s trenérem!

Pavla Glombová

Zdravím, mohu akce využít napůl s kamarádkou? A máte PP strojů více, abychom mohly přijít společně??

BODY FITNESS

Ano,můžete využít s kamarádkou,stroje máme 2 !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru